Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Rica ederim
401 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
401 ()Teşekkürler İlginiz İçin?
Pls54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Evet dostum
Osmann01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Evet dostum
Osmann01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osmann01 ()Merhabalar Hesapta 100 bin olmasi yeterlimi özel kur için
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Evet bankaya gidip ordan görüşmeniz lazım telefonla açmıyorlar pek bide Mail atmaısnı söyleyin ısrarcı olun
0BeğenmedimŞikayet
hakanc ()bugun şubeye gittim özel kur için hesapta 125 bin vardı özel kur uygulaması için hesapta 250 civarı olmalı dediler
0BeğenmedimŞikayet
401 ()Benim miktarımda 100'ün üzerinde bana böyle bir imkan sunmuyorlar müşteri temsilcisiyle görüşmem lazım doğru mu?
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Bana 100 binden açtılar sizin meblağa ve alım satımınıza bakarlar uygunsa veriyorlar
0BeğenmedimŞikayet
401 ()Ben de kuveyttürk senin bankanlıdayım fakat bana özel kur uygulanmıyor bunun belli bir limiti mi varki? iyi akşamlar ?
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Bankanızın müşteri temsilcisi ile görüşmeniz lazım
BankacılıkFinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BankacılıkFinans ()Merhaba, ben de kuveyt kullanıyorum fakat aradaki fark 0.05 kuruş, bunu nasıl özel kura geçirebilirim
0BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Kuvyt türk
0BeğenmedimŞikayet
401 ()Burası hangi banka arkadaşım ?
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Pardon altta yazıyormuş özel
0BeğenmedimŞikayet
KEREMX ()Özel kur ne kadar miktar lazım usta
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Bunun neresi özel bende özel yok makas bendede aynı
0BeğenmedimŞikayet