Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Kamurann
Neyını guncelleyım kamuran son ıkı garfık hala guncel, pıvot demısım, ayrıca son grafıkte 7,02 den sonra 7,27 ye kadar var, tabı arada 7,11-7,17 var,
saat gıbı calısan ıkı grafıgımız var, ons grafıgımız var. ıkısınıde ıncele,
@Tigerrr garfıkler casıyor sıkıntı yok takıbe devam.
Aksam abd acılısını ızle onemlı...
ekranda degılım ısler yogun yazamıyorum
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Ons 25 in üzerinde yukarı hedefler var. 40 dolar gibi ve daha yukarısı var. Orta uzun vade beklerim demem bu nedenle. Acelem yok. Iyi yerden aldım daha iyi yerden veririm.
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Tamam başkan cansın
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Misafirlerin var yogunum yazamıyorum, aksamkı verılerı takıp etmek lazım 16:30 abd verılerını, ilk gordugum duzletme yerınde yazarım, kar satısları olabılır ama duzeltme olusumu yok su an.
Abd acılısı ve abd verılerı onemlı.
Cumamız cumleten mubarek olsun Altın in...
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Al yat dönemi başlamış başkan eline sağlık düzeltme olursa maaşı alınca ekleme yaparız artık :)))
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()İlk düzeltme nerden gelecek başkan al sat yapıyım mı 0.12 kuruş makas olur al sat da yoksa hep mi bekliyim ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()6.40 uğrasaydı bari
1BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()dün sözde ustalar millete sattırdı. başkan dediğin böyle olur. kimi takip ettiğimize dikkat edin. @66vip candır gerisi heyecan. heyecan aramayın
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()6.62 'ler gelecek gibi görünmüyor sanki. Emin misiniz?
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EsrefiMahlukat ()6.62 ler gelirse full giricem inşallah 16.30 u bekliyoruz heyecanla eline emeğine sağlık üstad
1BeğenmedimŞikayet
eror03 ()Sayın 66 VIP: ALLAH razı olsun hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Galibana_yardımcı_ol ()Dostum girmişsin zaten adam ne desin. Helal olsun cesaretinizi takdir ettim
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_Kara ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Krem_eren ()Hocam bu verileri anlik nerden takip edebiliriz saygilar
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()teşekkürler kardeş paylaşımların için...
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Sayın vip ilk düzeltme nezamam
Gelir rakam kaç olabilir
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Ustat emeginize saglik
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hayırlı cumalar ağbicim eline sağlık :)
0BeğenmedimŞikayet
Temamudanya ()Sizi tebrik ediyorum çok iyi hazırlanmış bir grafik
Anlayana
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@66vip Çok tşk ederim sevgili hocam, emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Altın 550 yi geçecek diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama Bu ortamda olma olasılığı yüksek gözüküyor keza gümüşte aynı. ytd
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Onemli veriler;
16:30 USD Tarım Dışı İstihdam (Eki)
16:30 USD İşsizlik Oranı (Eki)
16:30 CAD İstihdam Değişikliği (Eki)
18:00 CAD Ivey PMI (Eki)
16:30 verileri özellikle etkili olacaktır, verılerın kırmızı gelmesı metallere olumlu, yeşil gelmesi olumsuz etkiler.
Hayırlı kazanclar...
1BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Çok sağol @66vip hakkını helal et kardeşim