Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@NONSERVEAM altyorum please..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler Berk, sana da Hayırlı Cumalar..
BrK35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tskler dostum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah.. BTC sabah ki grafikte belirttiğim gibi 15.300$'a kadar düzeltme gerçekleştirmiş bu da şimdilik altkoinler için olumlu diyebilirim..
Onur13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Teşekkür ederim hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ALGO/USDT günlük grafikte şuan hala nötr bir görünümde 20-50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin altında ve en az günlükte 0.2775$'in üstünde pozitif görünüme geçmesi beklenebilir.. Dün en düşük 0.224$ seviyesi göze çarpıyor ve şuan burası günlükte bollinger altdesteğidir burasının altında kapanışlarda risklerin daha da aşağı yönlü uzamasi olacaktır.. 4 saatlik grafikte 0.2484$ seviyesinin üstünde kalması olumlu ve dirençler 0.2745$-0.2954$'dir.. Saatlik görünümde şuan pozitif görünüyor.. 0.2954$'in üstüne ki kısa vadeli hedefler 0.3255 ve 0.3628$ ve buradan 0.40$ tepesine doğru gitmesi beklenebilir..
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hocam algo görüşünüz nedir?
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onur13 ()Allah gönlüne göre versin. Teşekkürler üstad herşey için.
1BeğenmedimŞikayet
BrK35 ()Hayırlı cumalar bol kazançlar hocam. Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Altyorumdan bugün kü grafik, analiz ve yorumlara bakabilirsiniz dostlar, herkese bol kazançlar..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dün ETH'a giriş yapmış olsaydın belki de zararın kalmayabilirdi, şuan saatlik olarak bollinger ortabandi 15.300$'a atmış görünüyor grafikte belirttiğim gibi 15.382$'a kadar bir düzeltme geldi ve bu seviyelerden en azından parçalı toplanabilir.. Parabolik yükseliş sergilediği için geri çekilmeler 14.800$ ve hatta 14.670$'a kadar gelse bile normaldir.. Grafikte ki FİB seviyelerini HO'lari ve çizdiğim çizgileri takip edebilirsin detayli olarak belirttim..
ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇILGIN_KRİPTOCU ()Hayırlı cumalar hocam elinize emeğinize saglık 16k değdi Btc saldı diye nakit geçtim hocam 7k zararım kaldı düzeltme gelirse öyle toplamayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir hocam teşekkürler