Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()3-4 sene bozmayi düşünmüyoruz Allah bir sağlık sıkıntısı vermezse aciliyet olmazsa sadece misal yarın bu fiyattan aldım 10-15 gün sonra490-500 e düşerse keşke bekleseydim derim. Çünkü 2 hafta önce 480 lerde idi ama o zaman param yoktu siz olsanız üzülmez mısınız bir aklım bekle bir aklım ya daha da yükselirse al diyor durum bu şuanda
karizma70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taharri_ ()Yarın düşme sebebi ne olabilir?
Muri1985 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Bak ikilemli konuşuyorsun düşerse üzülürüm diye bir şey yok bu düşecek de çıkacak da sen üç dört sene diyorsun bu şekilde anlatıyom vebale girmeyem
Tufan28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muri1985 ()Kullandığın altın hesabına mobil şubeden giriş yapıp alış emri verebilirsin mesela yarın için 515 e kadar al firsati vereceğini dusunuyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Yok abi zaten annemin maaşi olan vakıfa altı hesabı açtırdım onun adına alacaktım 3-4 gündür düşer diye bekledim baktım düşmüyor bu sefer de düşerse üzülürüm. Allah razı olsun sizi de inşallah gidişat çok kötü Allah vatandaşın yardımcısı olsun.
Doguuu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Yani olabilir ama altini evde birakma abicim bankada kasa kirala senelik veriyon zaten kasanin kirasini guvende olur rabbim seni utandirmasin yaptigin tum islerde muzaffer eylesin daha ne diyim abi :))
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Kendi evi var iki maaşı var. Yetiyor bana ben istemiyorum diyor ısrarla dursun altın tek kızımsın çocuklarına harcarsin ilerde diyor bende beklesem mı düşer diye kaç gündur kaç farklı kişiye sordum herkes çekimser. Artık buraya sorayım dedim baya iyi geldi en güzeli sabah ne kadarsa alıp unutmak gibi
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Bak tekrar söylüyorum arkadaş hesaptaki duran altın hep kurcalanır kafana takılır bozarsın bunu unutma ama fizik iyi al kasaya koy ne olacak yıllık 300 lira para verirsin bu benden sana nasihat olsun arkadaş
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Al ev kirasinida yesin iste teyzem ek gelir olur yinede yatirim tavsiyesi degildir para senin karar senin
0BeğenmedimŞikayet
Özkann_usta ()Dünyalığını gerçekleştir
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Bir zamanlar babamın arsası icrayla gitti diye üzülüyorduk Şimdi arsa para etti 380bin. Hazır etmişken de annemle bişe falan olur satalım gitsin dedik. Allah size de yaşatsın bu duyguyu 380 bine sattık hayır kısmını hallettik şimdi kalanı değerlendirmeyi beceremiyoruz. İçim buruk oldu satarken de şeytan diyor git güzel ev al kadın otursun oda evim var diyor.
0BeğenmedimŞikayet
Özkann_usta ()Ne 8.41 miş be Asya bunu yemesi gerekli yoksa AB ye kaldı işimiz
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Aynen psikoloji bozuyor valla burda sohbet o psikolojinin ilaci oluyor bir nebze
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Fiyata takılma 3 4 sene diyin zaten ziraatten yapıştır dursun takip etme psikoloji bozar
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Hocam fiziki alamam duyulmasını istemiyorum alsat da yapmicam altın hesabı olarak annemin hesabında kalsın zaten basım ağrıdı nasıl alsat yapıyorlar yapanlar valla helal olsun ?
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Kardeşim zaten dxy düşüyor dolar belli bir seviyeye gelirse müdahale olmaz dolar bir süre dünyada değer kaybetmeye devam eder bizde kaç zamandır tersi oluyor yine durmassa son çare olarak yaparlar önce 8.2 ardından biraz daha geri gelirse zaten dokunmazlar gerekte yok
Begi54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Kardeşim aldat anlıyor musun ? anlamıyorsan hiç maceraya katılma git kuyumcudan fiziki al sakla eniyisi yada arsa al 3 4 sene dedin bak acemiysen alsatta kaptrrsın
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Duserse takviye yapariz. ozaman baktik tam zarar edicez karsiz satariz ne yapalim kotu yani benimki fizi olarak tanidigim kuyumcuda dukkanin kasasinda hemen al sat yapamam gunduz olsa olur dukkan acik iken
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()5 gündür elimde para. Babam92 yılında almış mersinden icralardan gitti sanirken vergi borcu geldi babamın onu öderken bu maldan haberimiz oldu yani dün yok dediğimiz bir para idi ama şuan ne yapacağımızı bilmediğimiz bir para ama bizim için baya büyük bir meblağ bu
0BeğenmedimŞikayet
Begi54 ()Müdahale Etmeyi Düsünmüyorlar artik Dolara bakmıyoruz diyen bakanımiz var
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()485lerden sanirim 440lara gelmisti 1gunde geldi tabi 2 3 lere yapti 485lerdem 450lere geldi. Ama terte kalmazsin o yine cikiyor alim firsati bkatin terse gidicen satarsin dusukten yine alirsin yada satmaz beklersin illa yukselir
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Kardeş o senin dediğin toplantı gününe 3 gün kala olur 2018 de yaptığını yaparsa piyasayı ozaman görürsün.
mehmetgkr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Kardeşim 3-4 sene bekleyeceğim diyorsun paran TL nekardr bekliyo
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Dostum 4 senelik bir yatırım yapacaksan altın alınır altın kaybettirmez ben uzun soluklu bir yatırım yapacak olsam euroya paramı yatırırım nedeni 2011 de altın yine böyle bir yola girdi sonra 3 yıllık bir düzeltme düşüş oldu o yüzden euro paranın değerinide korur değerinide arttırır.
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Demeee deme oyle terse gideriz bu dustu dediginiz bir andami oldu yoksa bir kac gun icindemi
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Keske inse 478lere super otesi alim firsati olur bence:)
mehmetgkr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()Nedemek abi ben tsk ederim saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Teşekkürler cevap için alayım mı yani sabah ya da faiz artırımini bekleyip mı almalıyım
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Konunun cevabı zaten en sonda yazmışsınız korkma düzeltmede dal 518
0BeğenmedimŞikayet
Tufan28 ()Teşekkür ederim abi