Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi nerdesin ses ver daş köprülü
@muratmushabb abi
Seker_kız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Taşköprü sarımsagını borsaya kote edecekmiş hüstad:))
yusuf® için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Günaydın abi ekrandasin çalışıyorsun kolay Gelsin kastamonun gülü hiç kağıt yazmion bu ara
muratmushabb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()Ekrandayim calisiyom nakitimle alsat yapiyom anlık para girişi olan hisseleri kovaliyom
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bak ortağımız çoğaldı
Lavinya1661 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lavinya1661 ()İnsallah kârla cikarsiniz sabredin
Güneşin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşin_ ()61 artik umudu okadar kestimki daha fazla zarar yazmasa demeye başladım:(en çok zarar onda
Lavinya1661 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lavinya1661 ()Sizin ortalamaniz kaç
0BeğenmedimŞikayet
Güneşin_ ():(Duruyor ya bukadar bekledim her gün bi umutla bekliyorum zarardan çıksa kar istemiyorum @Srkn87
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Zarar brine sevindim rtal duruyormu @Güneşin_
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Abi nasılsın iyimisin hiç gözükmüon
1BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Tamam abla 16.59/16.60
%20 brisa aldım
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Abi en iyisini yapmışsın. yalnız dikkatli ol hüstadım. Çok çokokrem gofret cilde zararlı. Elidel krem yazıyorum sana. Alerji için:))
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()Sattım hee memleketteyim zaten kazandirmiyordu kafa rahat burada kazanıyorum düşsün çıksın sorun yok orada odemeler masraflar cok
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Abi sen sattın herhalde plazayı. Biz garibanlarda daş yesin. Sen götür çokomilk leri)
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()Para yok bende kurudu
0BeğenmedimŞikayet
muratmushabb ()Hayırlı cumalar abi
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Beni bitirdin yusufum. Almıyorsun üzülüyorum. arada hüstad diyorum anlayasın diye:) olsun saglık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Vay arkadaş kağıt yukarı gitmiş 1 lira bende akşama doğru endeks tribulansa girerse alayım diodum söz %100 alacam %20 bugün
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Yusuf brisa
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Biz bisey yapmadık naptik:))
0BeğenmedimŞikayet
Güneşin_ ()Iyki varsınız
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Naptin sen
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Yusuf brisa ve hüstad diyeyim sana. Sen anla.
1BeğenmedimŞikayet
Güneşin_ ()Çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Carsambili ()Abi firma satılacak diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Evet satabilirsiniz. Beklentim 37. Elimde hep olacak diye düşünebilirsin
0BeğenmedimŞikayet
kendi_çapında_bilgili_ ()eyvallah sağol , yakın takibe devam.
0BeğenmedimŞikayet
Seker_kız ()Bende de oldu alttan vermiş abisi. Gittiği yere gitsin. Zarar edersek buz gibi kola içtik deriz:))
0BeğenmedimŞikayet
yusuf® ()Acele etme olmip pazar değişikliği nedeniyle halka açıklık oranını attıracak yıldız pazara geçecek firma satıyor
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
kendi_çapında_bilgili_ için cevaplandı (yorumu göster)