Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
nowallgine ()şuan için hata yaptıgını söylüyorsun kardeşim 100g üzeri bir gün bekledin üstelik, Lakin o iş öyle değil 530'dan çıkacaksın emin ol yüreğini ferah tut. benimde senden bir farkım yok 518
Çaylak_prm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_prm ()Pazartesi 511den çıktım bende pişman oldum piyasa arttıkça arttı bende dün bankalar kapanmadan satt 6 da 520 den tekrar aldım hepsine. Ama ravsiyem parçalı alım yap ben hepsini birden alarak hata ettim
Esermert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Teoman44 ()Şu an zor özellikle başkanlık seçimlerinin kaosa doğru girmesi bunu zorunlu kılıyor. Seçimlerden sonra belki ama şu an bu belirsizlik ortamında zor alırsınız o fiyatlardan
Esermert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esermert ()Gün içersinde gece gramın alış 505 beklentiniz var mı ben yüklü 5.10dan çıktım pişman oldum2 gündür var mı bi umut sizce
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()örnek olarak anlaşılmadı kusura bakmayın. şimdi netliğe kavuştu
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben bunu örnek olarak verdim alım yaparken nasıl alım yapılmasına bir örnek
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()kanalın orta desteği 509 tl seviyesi gelme olasılığı var. ancak bu gece 512 alım için en azından parçalı gayet iyiydi bir parça almak için 509 gelirse bir larça orası 505 bir parça daha gelirse 500 ve benim için son 495... parçalı alom seviyesi ortalama 505 seviyesi alım olmuş olur.
https://altin.in/volpann
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()rica ederim eyvallah kardeşim
Rmz75 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()hayır doların düşeceğini söylemedim ben destek ve direnç seviyelerini paylaştım 495 maximum beklentim hiç olmadı hangi tarihten bu fiyatı hatrılıryorsunuz bilmiyorum.
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Teşekkür ederim kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()emeğinize sağlık. dolar bazlı düseşeceği yönünde fikriniz sanırım. hala 495 maksimum bekleyişiniz devam ediyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()geçmiş yorumlarımda bulabilirsiniz
bellaciao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah teşekkürler :)
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bellaciao ()Altın da orta vade hedefiniz nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Buyuk selcukluyumu izliyon hocam :) emegine saglik like attim