Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Dostum azdan az çoktan çok gider.
uchihahei için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Kaç bin dolar aldın dostum
0BeğenmedimŞikayet
uchihahei ()gariban mısınız bilemem ama doğru tespitler yaptığınız kesin :D o yüzden başınızı ağrıtıyorum kusura bakmaıyn bende zengin değilim zaten aldığım dolarda düşük bütçeli bir dolar
Moksiloks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
3QS4NF ()sben gunluk tutmuyorum bak 15 gun once 10 gun once ne rakamlar yazmisim gunu gunune tutmayan tek rakam varmi 8.50 yide yazdim sonrasinida ayinesi isidir kişinin lafa bakilmaz desem ...
Gungorho için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uchihahei ()öyle de ne yapayım yaptık bir hata çok büyük dolarlar almadım zaten amerikaya gideceğim için elime toplu para geçti bende dolar biriktiriyorum onun için ayırdığım para :( çaresizim kısacası
3QS4NF için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Sunuda es geçmeyin hocam ucuz doları severler önce düşürüp sonra yine salarlar
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Onu iyi yaparlar kesin. Şu seçim geçsin bakalım. Ne olacak bir görelim.
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gungorho ()Bu kadar net neden konuşuyorsunuz. Belli mi yani düşerse çıkarda
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Kaldırıp yukarı ky kucağına bırakacaklardir. Bunu her MB toplantısı öncesi veya krtik olaylarda yaparlar.
Denizli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Vergisini vermişsin makas vermişsin bırak kalsın.. Düşerse ekleme yaparsın diyorum.. Zor sorular soruyorsun bana :)bilmiyorum ben gariban bir grafikçiyim
0BeğenmedimŞikayet
3QS4NF ()yarin bankalar acilinca keske gece acik olsaydida alsaydim diyeceginden eminim ... bu yeterlimi bak burasi cok onemli)))
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Valla ben duymadım. Ama banka hisseleri arttı akşam üstü. Dolarda satış yapıp bisti yükselttiler. Yarın ne olacak bakalım yaşayıp görcez. Bilmiyorum ki göstere göstere niye yapsın. Birden yapar daha etkili olmaz mı?
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uchihahei ()diyemezsiniz anlıyorum da hani sizde bu durumda olsanız ne yapardınız onu öğrenmek istiyorum mesela yarın 8.25 olsa satıp 8 e düştüğünde tekrar almak gibi taktik istiyorum yani siz ne yapardınız en önemli kısım o benim için
1BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Düşerse dolar ekle ortalama düşür.. Ben sana al yada sat diyemem ki kardeşim ben tahmin ederim 8.50 den 8 civarına kadar düzeltme olabilir.. Karar senin
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Ben duymadım hiç gün içinde. Öyle bir haber olsa duyardık.
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Sitede bir kaç arkadaş öyle yazmış bende bilmiyorum ondan sordum
kingkeoin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolarbüken ()Bende 8.52 den full çıkış yaptım şuan izlemedeyim.
0BeğenmedimŞikayet
uchihahei ()düşerse maliyet düşürden kastınız nedir? ve ne kadar süre bekletmekte fayda var?
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Sitede bir kaç kişi öyle yazmış bende bilmiyorum ondan sordum
Denizli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kingkeoin ()Kaynak neresi kardeşim?
1BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Koçum benim böyle yazın işte ya.. :)
Yiğido__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Ben düzeltme bekliyorum ama ben olsam zararına satmam düşerse maliyet düşür.. Son karar sizindir tabi yanılma olasılığım var.. Riski siz belirleyin
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Nerde hocam bu haber. Hiç geçmedi.
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Tebrikler üstad yarın m. b toplanıyor die haber var duydunmu
0BeğenmedimŞikayet
uchihahei ()@Moksiloks sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın sadece fikir verir misiniz siz olsanız ne yapardınız 8.49 dan aldığım doları bekleteyim mi yoksa yarın erken saatte bozdurayım mı? uzun vadede bekleyebilir problem değil sadece fikir verin lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Yiğido__ ()Saygılar hocam. 8,53 ten full çıktım dolardan. Alım fırsatları için takipteyiz sizi haberdar ederseniz sevinirim.
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Hocam kesinlikle ben sizinle birlikte alacağım
Beni artık biliyorsunuz
Karda zararda etsem bana ait
Al derseniz ben alacağım
Sat derseniz ben satacağım
Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Kırılmadı daha bekle panik yok sakin.. işimiz daha kolay artık yükseliş Trendi kırılmak üzere önemli olan 8.50 den döneceğini bilmekti şükür yüzümüz kara çıkmadı izleyecez alım için erken Son karar sizindir tabi
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()8,423 kırıldı hocam hedef 8.20 mi