Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Zirve rakamlardan alım yapmak ıcın gecmıste zırvelerden alanları dusunmek gerektırır, Zirve alımları dırenc ustune atmadan alamk mantıklı degıldır.
alt yorumuda hatırlatayım ıstedım
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Tesekkurler emegıne sağlık
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın ons 1901 ustu
Gumus ons 24,08
Altın gr tl 513
Aumus tl 6,51
Ustu olumlu bır ust dırenclerı zorluyor,
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
firari84 ()Hocam hersey icin allahrazi olsun sayende bir seyler kazaniyoruz ama sizden ricam var lutfen size laf soyleyenleri engelleyin onlarin yuzunden bizde sizi kayip etmekten korkuyoruz illaki sizi cekemeyen birileri cikacak onlari istediklerini vermeyin lutfen.
0BeğenmedimŞikayet
githadi ()@66vip hocam İyi de biz sadece sizin yazdıklarınızı okuyoruz başkalarının yazdıkları ile ilgilenmiyoruz zaten görmüyoruz da had bilmezlerin haddini aşan yorumlarını kale almayın lütfen değerli paylaşımlarınızı takip ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_46 ()üstadım emek harcıyosunuz allah razı olsun benım gibi grafikten anlamayanlar için veya siteyi takip etme şansı olmayanlar için en azından destek ve dirençleri paylasırsanız az da olsa takip etme sansımız olur duamızı alırsınız
0BeğenmedimŞikayet
eror03 ()Art niyetli olanların ekmeğine yağ sürmeyin bence devam edin ALLAH razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Usta sen art niyetliler için değil bizim için paylaşım yapıyorsun üç beş kendini bilmez için moral bozmaya değmez biz gereken cevabı veririz sen sıkıntı yapma
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yok burda kasıtlı yapılıyor bazı seyler ve kasıtlı art nıyetlı ınsanlar var,
Gönül isterdıkı net rakamlar verebıleyım, aldıgımı sattıgımı yazabıleyım ama burası onun ıcın uygun degil, ancak bu kadar oluyo onda bıle sorun cıkaran art nıyetlıler uzaklastırıyor ve moral bozuyor.
Takır takır calısan grafıkler, tam onıkıden vuran hedeflere ragmen sıkıntı oluyo, ALLAH muhafaza bıde yanılsak ne yapmalı ki insanız yanılabılırız yanılmadıgım halde olanları okuyosun. Gönül isterki kazandıgımız kadar kazandıralım ama malesef, hala yazıyor olmam bıle dogru degıl o kadar sıkıntıya ragmen.
@İbrahim_4546
yazmıyorum artık sadece genel yorum grafık atıp cıkıyorum, mutlu olsunlar,
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Al- sat tut demek kolay,2 like ıkı popılızm ıcın rakam vermek basıt, helekı yukselecek demek daha kolay,
Ama vebalı buyuk o yuzden verılerı haberlerı durumu tahlıl ettıkce yazmaya calsıyorum.
saygılar
0BeğenmedimŞikayet
eko4455 ()Yeni akım için destek ne olur hocam kayıp çok bı yardımcı olun
26BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yine hatırlatma zamanı kusura bakmayın sık yazıyorum ama burda bılgı cabuk tuketılıyor,
Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Ne çıkartmalıyız abicim bizede söyle lütfen şuan neyapıcapımı bilemedim 6.35 i çıksammı yoksa alıma devammı etsem kaldım bi tiyo versen ; ))
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()verilerin cogu yeşil oylede devam edecege benzıyor geliyor ona ragmen dusus yonunde tepkı vermıyor, burdan ne anlam cıkarmalı acaba...
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Rizelli53 ()Sizi tebrik ediyorum. Maalesef bu kişiler popülizm peşindeler ve insanlara para kaybettiriyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Memet_13 ()Hocam 2 aydir bekliom 500 kar verdi simdi ciksammi
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Çok al- sat, zararkes, panik işlemleri vs sadece gram kaybetmenıze ve bankaya komısyon odemenıze yarar, sürekli yukselecek diyen, yada sürekli düşecek diyenler veri- haber akısı yada teknık destegı olamayn yorumlarda bulunan ve sekıl yorumları cok fazlaca dillerdirenlerin nereye hizmet ettiklerini ve bu sahısları sorgulamak gereklıdır dıye dusunuyorum.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Ben üç like ıda gece verdim başkan sana. Like az kalır sana. Takipçin kadar like ın olsa ne olur ama
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()mms iş yerındeyım mesai içinde gelen gıden cok, sureklı yazamam hafta sonu gıbı yada aksamları gıbı. kırmaya calsıyor volalıte dusuk gelıyor, verılere gore deneyecektir, verılerı ızlıyorum
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Sence abi kırarmı dersin 6.32 kırar dedin kırdı burda fikrin nedir yazdıklarım gelmiyormu abi sana ? Bu 3. cü yazışım
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Daha uyumuyom başkan takipteyim :)))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()6,50 direncinı geceden berı ıkı kez kırmaya calıştı, ucuncu denemede kırarsa bır ust banda gecer kıramaz ıse bır alt banda gecer, veriler onemli,
abd nın se cım oncesı son gun acılısı yapılacak, takıpte olunmalı verıler haberler onelı
@Tigerrr
0BeğenmedimŞikayet
Mutlu_3535 ()Sat son bir ayda bu seviyeyi gecmismi bak sat kurtil
ATICI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ATICI ()kardeş 6.42 ortalama ile 125 bin lirak aldım ne yapalım tavsiyeniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Teşekkürler başkan son TL ile 6.42 den alım yaptım satınca gene sözüm var sana halledicem inşallah. Senin adına.
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Abı tüm yorumlar lıke lar sana nerdeyse
0BeğenmedimŞikayet
Miisafir0005 ()Usta altın vardı altını sattım gümüşe niyetlendim buralardan alınır mı bekleyeyim mı düşmesini düşüş olursa nerelerden alayım
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Yapma hocam cimri deme bize like, lar sana diye belirtmemize gerekmi varki bitene kadar gönderiyoruz zaten