Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Kral hoş geldin nslsn
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah kardesim,6,41 sonrası 6,49 u gormek ısteyecek,
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Emeğinize sağlık kardeşim paylaşımlarını takipteyim Allah razı olsun senden ve senin gibi iyi niyetli arkadaşlarımızdan
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()su an yazdıgınız grafıkte profıl yorumlrında cok detay vermıstım
Sarikiz53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sarikiz53 ()Ustam full tl de kaldık şeçim öncesi öneriniz varmı
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()İnşallah kirsada yolumuz açılsa sıkıştık kaldık
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()6,41 cok saglam ve onemlı bır dırenc, kırmak ıcın zorluyor ve kıracak gibi gorunuyor. Kırdıgında grafıktekı ıkıncı dırenlerı zorlayacak, sabah pıyasa acılısı her sey netlesecektır.
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu rakamlar ustunde 1h yada 4 h kalıcı olursa pivot, grafıktekı bır sonrakı dırence gıtmek ısteyecektir.
Şayet kalıcı olamazsa acılıstakı rakamlara gerı donecektir.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hayırlı geceler abicim :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()ons dusse dolar cıksa ne degısır rakamda, ons alıp satmıyoruz, herneyse hayırlı geceler.
Jacobsaran için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı geceler ALLAH'a emanet olun,
Asya pıyasa acılısına kadar ıkı ılerı bir gerı devam eder,
Pıyasa acılısı gorusmek uzere, hayırlı geceler...
0BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Üstad gözünü seveyim bize böyle yaz, TL üzerinden yazınca bakmıyorum bile. Eline sağlık
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın onsta; 1881 i asamayan ons 1866,88'i
Gümüş onsta; 23,61'i gecemeyen ons 23,15 test etmek ısteyebılır.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()emrin olur mudur ne demek anadınnmı:)
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Tmm abicim ben grafik anlamadığım için ama senin içe yazdığından anladığım 6.41 i geçerse 6.66 var geçemez ise 6.15 e geri gelebilir ama senin tahminin yukarı yani 6.41 i takip etmek daha yakın sanki nasıl iyi anlamışmıyım ; )))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()acılıstan onemlısı, cin, bizim piyasa ve abd ızlenmelı, ucuk rakamlar verenler var okuyorum altta ve ustte, hepsı mumkun ama ben asafıda az yukarda cok alan goruyorum, ona gore grafıktekı rakamları takıp edıp hareketler yapılabılır.
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()Müdür hosgeldin senin dediklerin cikiyor aldığında sattiginda yaz mutlaka
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Asagı yukarı agresıf zamanlar yasanacak gorunuyor, destek dırenclerı takıp edıp alım satım yapma ımkanı dogacak, grafıktekı rakamları ıyı takıp et, ıyı takıp edenler ıyı kazanclar alabılır, surdan al surdan sat demem ama zaten bellı rakamlar.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Eline sağlık teşekkürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abim anladığım kadarıyla yazdığından burdan yukarı gidicek geniş bant yukarı gitmesine daha açık yani alım fırsatı şuan vermiycek gibi dimi yarı tl deyim almak istiyorum ana 6.21 bekleyelimmi tabiki ytd fikir ? :)))
0BeğenmedimŞikayet
İBRAHİM2515 ()Emeğine sağlık kıymetli dostum, ALLAH c. c razı olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan dolar gidiyor :))) asya açılınca ne olacak bakalım sabah 4 e Kadar bekliycez mi başkan böyle :)))
0BeğenmedimŞikayet
Van_Helsing_GeriDöndü ()Senato neden 9 kasıma kadar tatil edildi? O gün geldiğinde not düşmüş olalım buraya o zamana kadar elden geldiği miktar al satdan kar almaya bakın biraz yıl sonuna kadar cebiniz tatile girmesin sonra hayırlı işler bol kazançlar @66vip selamlar usta emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Van_Helsing_GeriDöndü ()3 kasıma kadar çıkışlı olacağı 6. cı hissim hissetti :))nasılsa grafiklere de karşısınız herşeye karşı :- ) o yüzden gecelere gerek yok kaçar ben gündüz bakmak buraya (tek göz kırpma emo/jisi) :))
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()bos ver kardesım uzun uzun yazmaya dusunmeye gerek,
bu ay sonu her kım secılırse ne olursa metallere yarar, deyatları bıleyım dersen gecmıs yorumlara goz at
ccc6666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ccc6666 ()İyi akşamlar hocam abd seçimlerinde hangi sonuç neye yarar ben bunu anlamış değilim. Yarıdımcı olursanız sevinirim. Tesekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum0326 ()Çok yerinde bir tespit kardeşim, hemfikiriz bu konuda
0BeğenmedimŞikayet
Guler571 ()Teşekkürler kardeşim!
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()teşekkürler varolun..