Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()senin araban ne :)
hellokitty için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()etmeli... :)
serkanbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()valla çok olumlu olup olmadığını bilmiyorum zamanla hepimiz öğreneceğiz.
emekli06ank için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emekli06ank ()Volpann verdiğin bilgiler olumlu gibi gözüküyor tşk. Seni takip ediyorum. Bol kazanclar herkese
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Hocam yarın gümüş alımı yapıyorum artık uygun mu sizce? sadece görüş yani siz olsaydınız? sorumluluk bana aittir. orta uzun vade bekleyeceğim tesekkurler
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serkanbey ()Üstad sabreden derken? Mesela ptesi 500 seviyelerinden girip 2 ay gibi bi süremi sabır sizce? Ptesi full girmeli miyiz grama? 550 yi görecek bi ara ama ptesiden itibaren düşüş olurmu girmeli mi bekleyip takip mi etmeli?
0BeğenmedimŞikayet
Ayşegül_81 ()Teşekkür ederim hocam anlamaya çalıştım ama. zahmet verdim. bu yükseliş aralıkta mi?
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()rally başlıyor seçimler netleşecek
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()Rakamlar örnek verdim haberin olsun :) destek dirençleri paylaşarım yarın...
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()@Ayşegül_81 buyunurun dün paylaştığım grafik
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()onada düşüş olursa alırsın mesela 500-497-495 olarak belirler al parçalı orak bölerekte alabilrsin
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()sabır edenler çok iyi kazanacak
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()düşüp düşmediğini cevaplamadığkmdan anlayabilirsiniz zira giçbir soruya haata teşekkürmesajlarını dahi cevapsız bırakmam
0BeğenmedimŞikayet
JARDEN_ ()Altını Eylül de satmış...
Erdgn79 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()önüne her gelenin lafını sözünü kaile alma altın sattı elinde dolar var demek değildir cari açık çok fazla cari açığamı mudahale etsin kuramı yoksa ülke içşnde oluşan eflasyonamı memur işci aldığı paralar alım gücünü çok kaybetti onlara mo zam yapsın. yunan tohumu bir yandan araplar bir yandan ab abd bir yandan ne yapsın. valla yine iyi getirdiler bu süreçte. Allahtan siyasetcilerimiz çpk zenginler ve bu ülkenin başındaki olarak öncr kendi mallarını zamanında ecevitin yaptığı gibi devlete bağışlar. sonra milletten ister. başka bir çıkar yola çıkış ön gmremiyorum
Erdgn79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Teşekkür ederim , bende öyle düşündüm ay sonu kar satışı olduğunu ama bazı arkadaşlar MB müdahalesi olduğunu yazdılar , altın satmış MB...
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ricaederim kardeşim
di_v_id için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
di_v_id ()Teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()iltifatmı hakaretmi anlamadım:) siyasetvecilere biraz antipatim varda :)
Unal66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Unal66 ()Hocam bi suru sey soyleyip hic bisey soylemeyen siyasetci gibisin
0BeğenmedimŞikayet
Abdurrahmanmercan ()Merhaba TL deyim yeni başlıyorum altına almak istiyorum düşüncelerinizi önerinizi almak istiyorum teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gramda pozitif onsda negatif uyumsuzluk var aylık haftalık kapanışlarda. bu uyumsuzluğun kasımda pozitif aurışacağını düşünüyorum. kanal içerisinde dipte kasımda ortalarda kapanış aralıkta pozitif olarak devam edeceğini düşünüyorum.
di_v_id için cevaplandı (yorumu göster)