Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Al sinyali yok 1.55 ve 1.42 destekleri
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Abi tektu ne diyorsun:)
The_krall için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()En guzeli insanlardan uzak toprakla uğraşmalı
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bende sevmiyom bende çifti olcam :)
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Ne bankaları ne de bankacıları hic sevmem ben çiftciyim oh köyde mis gibi hava
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bankacılık zor iş ben işime devam edem sen bu banka işinin kitabını yaznışsın
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bugün dinleniyorum seni bankacı müdür olarak sordular @Nazende00 yardımcı olurmusun
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Tşk iyidir seni tqhmğn ediyorumm. Sormaya gerek yok . Fıstıklı helva severim:)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Abe nasilsin
0BeğenmedimŞikayet
kayserilibiri ()Rica etsem dkglm yorum alabilirmiym tsk
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Onlar bitti kardeş elinde varmıydı
Mazlum5656 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum5656 ()Ustadim kotadan cikan sirketlerin hisseleri ne olacak sizce tecrubenizden istifade edlim nasil bir yol izliyecez tesekkurler
BistMan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Yazıp çizdikleri ne ortağın ne diyor
O yeşil yokmu yesilll :))
Ve aleyküm selam
1BeğenmedimŞikayet
BistMan ()Yormam rahat ol
Yazdım
Çizdim
Ve
Gittim ; )
S. a.
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Emmi yorma kendini :))
2BeğenmedimŞikayet
BistMan ()Hayırlısı tahminim ve teknik böyle söylüyor
@ahmett0707 @Teknik_md @BAŞKA_GEZEGENLİ
@özgür_61 @Krokodil
OptimumPro için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
OptimumPro ()Abi moral bana tşk.
1BeğenmedimŞikayet
Teknik_md ()Hocam tekrar 1200 ler hızlı şekilde gelecek mi diyosun, abd seçimleri ve abd borsalarindaki zombi şirketlerin çöküşü vs durumlar var bunlar bizi etkilemez mi?
Ben pazartesi duruma göre hareket edecem bi kaç hisse seçtim kendime durumlarına göre girecem artık bir aydır bu hareketi bekliyordum:)
1BeğenmedimŞikayet
özgür_61 ()Allah razı olsun hocam zarar çok elinize sağlık , birde müsait olduğunuzda elimdeki kağıtlar için yorum almak isterim. Saygılar bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Eyvallah Yeğenim hepimize
Krokodil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()günaydın iyi haftasonları dayı
BAŞKA_GEZEGENLİ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BAŞKA_GEZEGENLİ ()Eline sağlık hocam nefes oldun şuan eline kokuna sağlık
0BeğenmedimŞikayet
58_Gora_58 ()9800leri görmez mi diyorsun