Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Satamadım ben:( pazartesiyi beklesemmi acaba şuan azcık bi karla çıksammı?
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral171460 ()Hocam gümüş TL de tersden çıkmış olsanız satış mı yapardınız yoksa beklermiydiniz sorumluluk bana ait
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Allah herkesin gönlüne göre versin kardeşim göstergeler düşün yönünde gösteriyor yrd
KAHİN38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Vallaha duseerse zaten senin vurmana gerek yok ben. kafami duvardan duvara. vura vura kendimi telef ederim :) ama önümüzü görmek. lazim hala düşmesini yada devamlı düşeceğini bekleyenler peh peh evet salmalar olabilir ama. yon yukarı
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Düşersede biz senin kafana vuralım )))
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()benım yerımede :)))
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Sen teknik yorumlar yapiyon emin ol samimi şekilde yorumlarına baktığım bı kaç arkadaştan birisin ve çoğu zaman biliyosun yönlerini ama dediğim gibi kimse doğru yerden alıp satamaz gümüşü ama. su durumlarda uzun vade de gram. ve gümüşün dusecesini söyleyen birinin kafasına terlikle vurasim geliyo :) saygılar aga
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@KAHİN38 alt yorum:)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()var kardesım ama cok onemlı degıl, ama yınede etkılı olcaktır, gecmıs yorumlarda var
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()okudumhocam 1881 üzeri kalıcılıktan bahsetmişsiniz
0BeğenmedimŞikayet
manuş_baba ()Ustam bu gizli çekilmelerin aslında gümüşün altına oranla daha ucuz kaldığı ve bunun ani bir yükselişle yukarı düzeltme yapacağı anlamı çıkarmalımıyız acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Sceren_ ()Gram son durum ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()profıl yorumumu okusanız yeterli olacaktır.
@Kayey sende kardesım
zynpclk078 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cok degıl az sabır, metal haber bekler bulamazsa kendı haberını yazar,
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Üstad yanlız bu parite ons u çok fena baskiliyor bi haber falan lâzım yoksa bu ons buralardan nasıl çıkacak verilerde etki etmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
alma_satma ()usta altın da mı kalalım satıp gumuşemi geçelim
0BeğenmedimŞikayet
zynpclk078 ()selam kardeşim hayırlı cumalar. sizin gr mınız lsa buralarda bozdururmusunuz? görüşünüz beni igilendiriryor. ve siz sorumlu değilsiniz. yanılmayan ALLAH tır. teşekürler
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()sabret, dılı cozduysen sıkıntı yok, sınyalı yakalrsın ,
sabır
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()profılden bakarsanız hepsını paylastım
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()gecmıs yorumlarımda hepsı var
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Anladım başkan ama gizli gizli geri çekilmesi aniden patlama yapması anlamına mı gelir onu bi söylesen başkan. Yavaş yavaş senin dilinden anlamaya başladım:)) ama zaman lazım. Tekrar teşekkürler cansın...
0BeğenmedimŞikayet
manuş_baba ()Yani ustam gümüşün altına göre ucuz kaldığını patlamasının an meselesi olduğundan mı bahsetmek gerek?
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ONEMLI OLDUGUNU DUSUNDUGUM BIR HATIRLATMA
Al- sat tut yorumu yapmam, grafıklerde ve daha oncekı paylastıklarımda ons tl bazında destekler dırenc. ler kar satısı yıyebılecek yerler, dusus yukselıs yatay band kanalarrı vs mevcut detaylı acıklamaluyla bırlıkte,
Sadece bır hatırlatma;
altın her 500 oldugunda gumus bır alt dırencte kalıyor, yanı gumus - altının her yukselsıgınde kademe kademe altta kalarak aslında gızlı gerı cekılme yapıyor. Dikkatınızı cekmek ıstedım
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Sibel_2 ()Terbiyeli ve sakin ol...
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Sagolasınız bilgilendirdiginiz icin.
2BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Fazla ukalalık iyi değildir dikkat et şeşersin beşersin.
Sibel_2 için cevaplandı (yorumu göster)