Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()24 ayar iar veya nadir sertifikali cekili has mantikli olabilir. Atada olur. Atayi alip satmak hesabi daha kolay digeri 995 olarak alinir satilir. Paketlide iscilikle alinir satarken 995 gene. Paketli almaktansa ata olabilir. Oncelik cekili , ata, sonra paketli has diyebilirim
Stora için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ferkin ()Tebrik ederim. Azmin zaferi Allah gönlüne göre versin
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet dostum
Ferkin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferkin ()Kötü dost mal sahibi yaparmış
Bi söze Neredeyse kuyumcu açmışsın
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stora ()Gram altın mı ata lirami mantıklı hocam
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Yatirim icin paranin muhafazasi icin Ata lirasi daha mantikli @Doguuu
kafkas60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()ben böyle şeyleri bilmem dostum. ben hayatımda 1 kere bilezik aldım )) onuda neden aldım biliyormusun dostum.
Evlendiğimde hiç bilezik takmamıştım. param yoktu. çevremizde dedikodu yapıyorlardı para kazandım 24 tane burma bilezik alıp 12 yıl sonra taktım)))
Doguuu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Gram en iyisi bilezikte işçilik farkı oluyor satarken
1BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()@MaSTeR_AyFoX hocam o konun uzmanidir ondan bilgi alirsaniz daha iyi olur
0BeğenmedimŞikayet
Doguuu ()S. a. hocam hayirli geceler 22 ayar bilezikmi alsam daha iyi gram olarak yoksa ata altin mi alsam daha iyi