Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Dolar kısmını bildik de bakalım ons ne zaman hareket eder
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()Hocam dolara swap yapılır 6.50li rakam gelirse diye düşündünüzmü ki katara ege akdeniz arası bir yer gösterildi muhtemelen otel yapacaklar anlaşmalar tmm imzalar ve paranın gelmesi bekleniyor güzel ülkemin toprakları birbir gidiyor bu aradada swap adım adım geliyor
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Takip ediyorum.
Cok tesekkurler.
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()acıklayıcı ve net yazmaya calısyorum, cok ındıkatorlede baksam grafıgı paylasırken sade ve herkesın anlayacagı sekılde paylasıyorum, umarım yardımcı oluyordur.
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()@66vip emegine saglik. Super analiz gayet net. Tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ustad 20.20 ons 8.50 dolar olabliir oda 5.52 yapabilir belki diye dusunebilir .
Bende sizin gibi 3 imkansız gibi dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Üstad o rakam pek mümkün değil ama sürekli telafuz edildikçe insanların aklına kazınıyor ve bu sefer 5,80 den insanlar almaya korkuyor(Acaba mı diye). Tıpkı 5,40 tan alamayanlar gibi. Bu yüzden o konuyu kapatsak..
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bahsettiğiniz kişi tahmin ettiğim kisi ise aslinda yukarı yönlü olma ihtimalinin daha ağır bastığını soyledi, ancak asagida zor da olsa böyle bir rakam da var dedi, tabii bir acemi olarak ben yanlış anlamış ta olabilirim.
Tum emekleriniz icinde teşekkürler, ellerinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bende onu dıyorum 3, xx rakam bekleyenler var, bide eskıler olunca anlam veremıyorum ne yapmaya calsıtıklarına
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Pazarda o fiyata armut bile yoktu, 7- 8 TL
0BeğenmedimŞikayet
Ağ_tut ()Varsın düşsün abi bal armudu toplar gibi toplarız bizde :))
0BeğenmedimŞikayet
derinpınar ()Güzel tespit üstadım:)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()hala 3,82 bekleyenler var ilginç ya vallahı,
armudun kılosu 5 lira olmus:)
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()begenıler ve guzel yorumlar ıcın tesekkurler hepınıze arkadaslar, sanalın cayı kahvesıde bu.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Neden mı yukseldı, onemsenmeyen verılerden sonuncusu kırmızı geldı.
17:00 USD Askıdaki Konut Satışları (Aylık) (Eyl)
SAYGILAR...
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()su ankı sevıyeden bahsettım kardesım, dusebılırde bunda komıklık ne var anlayamadım. yuzde 2-3 dususler kar satısları her dakka olan seyler rakamlar sabıt degıl anlık degıısyor buda kar satısı ve yerıne yenı alımlar
Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Ne alaka yahu hatta takip bile ediyorum, komik olan bir miktar dediğiniz neredeyse 40,50 krş :))
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Başkan bırak şunları Allah aşkına bak bende bişeyler yazıcam bunlara ama ben senin gibi kibar olamam. İşimize bakalım
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()@66vip eyvallah hemso tsk
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Ben daha alım yapmadım açıkçası da ben yarını bekliyorum yarın hem ay sonu hemde seçim öncesi dahada düşebilir diye düşünüyorum tabi yatırım tavsiyesi değildir
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()komıkse gulun ve komık yorumlarımı gormemek ıcın engelleyın lutfen
Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Bir miktar mı çok komik:)))
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()gunlerdır yazıyorum, grafıklerde de paylastım,
belırsızlıkler sebebıyle bır mıktar gerı cekılmeler olacaktır, zamanı vadesı ve nakıt durumu musaıt olanlar ıcın alım fırsatı olarak degerlendırılebılır.
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Değildi sadece beklentinizi merak etmiştim
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bı seymı sordunuz msjlar dusuyorken ve musaıtken yardımcı olmaya calsıyaım, al- sat yorumu degılse tabı
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Peki kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Grl26 ()Yok hocam siz beni yanlış anladınız saygılar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bu dustu emel hanım, ayrıca sureklı ekranda degılım musaıt olmayabılırım, ve cok mesajda dusmuyor
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Bugün Ecb pandemi den dolayı parasal yardımdan bahsedebilirler.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()alın demedım kardesım zaten, tabıkı beklemek ısteyener olacaktır, alım olarak kullananda olacaktır, sonucta herkeın vadesı sabrı zamanı parası odemesı farklı ona gore de hareket planı farklı olacaktır.
saygılar
Grl26 için cevaplandı (yorumu göster)