Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (93)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()hala 3,80 bekleyenler var gumuste,
armudun kılosu 5 lıra mevsımı olmasına ragmen:)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Tamam banaa söyle az şekerli kahve olsun sana Kaçak çay ayrıca karistirmadim hocam.
Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Karıştırdınız hocam
Ben bişey içmiyorum
Kaçak çay dışında
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Tamam izleyelim az şekerli sinden olsun mu:)
Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cosmopolitan1991 ()Cuma ve pazartesi aşırı dalgalı olur piyasalar seni yanıltabilir, salı günü oturmuş bir piyasa ve yönünü belli etmiştir. Sürüye katılmamış olursun. YATIRIM TAFSİYESİ DEĞİLDİR.
furek4343 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()al- sat yorumu yapmam kardesım, grafıklerı ınceleyın, anlamıyorum dıyenler ıcın acıklama deaylı bılgı yazıyorum. bıraz zaman harcayıp profılden ıncelersenız sordugunuz ve soracagınız cok sorunun cevabı var
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Gram altın alım fırsatı düşünceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
furek4343 ()Sali günü ne var
Cosmopolitan1991 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
furek4343 ()Altın konusunda alım için beklenmeli mi yoksa buralar alım fırsatı mi sizce (498 lere inisler için)
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cosmopolitan1991 ()Salı gününü bekleyin derim ben, alısanızda nakitinizin 100 de 10 ile alın. YATIRIM TAFSİYESİ DEĞİLDİR
Ayşegül_81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cok tesekkur ederım,
motıve oluyor ınsan guzel donuslerle.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bende gorunen o,
alt rakamlardan bahsedenler var ama bende su verılerle gorulmuyor,
degısebılır verıler haberler usd ayaklı vs ama su an dıp goruenen grafıkte oralar
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Sadece bilgili olmak yetmez , mütevazi olmak gerekir , MAAŞALLAH size
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet ozellikle 21 Aralik gundonumu sonrasi gümüş artış trendinde olur her yıl boyle davranir
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()alt ust rakamlar ılla gelecek dıye bı sey yok ama yaklastıkca parcalı alım olarak kullanılablır.
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Bende kuveytturk kullaniyorum
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()bu pıyasada ne tren bıter ne durak ne fırsat,
nasıpte vrsa gelır yemenden, yok ıse nasıpte ne gelır elden.
ya nasıp de kardesım alım verecektır ama bu ortamda cok asırı dusus beklemek ...
Faysallll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faysallll ()İşim gereği Çok fazla takip etme şansım olmuyor hocam. Günde 1 bazen 2 defa onu da bugün kü düşüş gibi kaçırırsam üzülürüm
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kar satıslarını ızlemenızı onerebılırım, uzun ıse zamanız yanı 1 ay ve ustu ıcın duzeltmelerı ızleyebılırsınız.
al sat yorumu yapmam ama alınacak yerler grafıkler ve yorumlarda gosterdım, saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayırlı olur bereketını gorursunuz ınsallah
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kar satıslarını ızleyerek her dusus alım fırsatı 1 ay ve sonrası cıın gorunuyor
Faysallll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faysallll ()Hocam alım için geç kalmış sayılır mıyız. 1 ay gibi vade var.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()aynen dostum , altini fulledim , Aralık sonuna kadar böyle, 21 araliktan sonra 1/2 gumuse gecer martta leylekleri bekleriz