Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Maliyetimiz kaç hocam
ekrem_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Ben bazen her hamlemi yazamıyorum bı hisse aldım. yazdiysam stop yeri varsa orda kes at üzerine çıkarsa yeniden al aman hocam bak avtur 3 45 de veda etmesem hem hdfgs hamle yapamazdık bütçem kısıtlı hemde 2.64den yeniden giremezdik bugün çok ballı idi avturu 2 95 verdim hdfgs daldım :)
simpsons10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Hayırlı olur İnşallah epeydir bekliyorum bu hissede
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()valla ben sizleri takıp ediyorum, bilgisizim, sizden gördüğümü yapıyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Bereketli olsun hocam bizlerden etkilenip zarar etmeyin 1 TL bile
simpsons10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()İhlgm 0.23 e düşer mi sence düşmezse Alcan mantiken
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()ben dzgyo da girdim, hisse düştü, bunda nasıl olur bilmiyorum..
mrtymn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()sağlıkta izinler iptal oldu, ecilc pandemi de artmaz mi?
sercan09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Maliyet 0.24 yazıyor Rüçhan da. Normal hissesinde baktım 1.23 ihlgm. Ne dersiniz alayimmi acaba
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()ben de aldım 350 lot ondan duyunca
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Hiç uslanmican demi :) tırnakta iken kesin diyoruz bı geliyorlar kol kopmuş
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Bakacağız hocam
ekrem_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Süresi var. hocam o. sure bitince başkasına satarlar o süre bitene kadar senin hakkın o. aslind Rüçhan şöyle avantajlı 4.76 ya binen. katmerin ilk gün 2.4 TL idi ruchani ben aldım hisse o fiyata inmeyecegi görüşünde isen uzun vadede avantaj
Zefiran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ne olurmu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Bizimde ali gürsü var ona dikmat et ara ara yükseltip düşürüyo ecılc hiç kafana takma kazanç edersin
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Yok abi eclıc bizim ygyo var suan
The_krall için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Bende var bugün aldim
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Varmı s3nde hdfgs
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Zefiran ()Bişey sorcam ben ihlgm hissesini sattım. Rüçhan lar benim hesapta hala gözüküyor. Yani ben hiç Rüçhan işine girmedim almadım yani. Normal hissesinde sattım. Rüçhanlar niye bende görünüyor halen
0BeğenmedimŞikayet
ekrem_19 ()Evet Üstad nasıl bir hareket olur Hdfgs diğer hisseler gibi %200 artar mı
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Eywallah abim kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Slm kardeşim işe yoldayımm bakarım
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Allah bol kazanclar versin abim :) bizim eclıc tersde kaldım bnde fena
1BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()O dostumuza müsait olduğunda bakacaktır kırmaz bizleri:) hdfgs yi bilanço sağlam diyince 2gundur baya islem yaptım onda
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Du bakalım onaylanir ise sermaye artırımı o zaman konuşalım eğer bu bölünme hisseye yarar diyorsan elindeki hisse adetini alacak kadar TL olmalı bedelliye katılmak için
Katılım zorunlu değil
Mesela 20lot. katmer vardı diyelim bende 7 50 den hisse 12. tl. oldi ordan kârda idim zati hisse bölündü yüzde 200kusur 4 75 oldu ama elimdeki lot sayısı da bölünme. orani. kadar articak
mrtymn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()@Alton olurmu abi zahmet olmasa. Tşk ederim ahmet abi
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()@Alton kardeşimiz den rica edelim bilanço işlerini anlamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()@The_krall abi sende bi baksan:)
0BeğenmedimŞikayet
sercan09 ()Ahmet abi ecılc kap düşmüş yeni bilanço acıklamıs sence nasıl etki eder