Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()gumus ozellıkle tehlıklelı hareketler yapar oldu, bana mart aylarını hatırlatır oldu
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Anladım ustam hayırlısı bakalım takipde kalacaz
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()hayırdır nıye rahatsız oldun
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah dostum, saolasın ama bıraz rahatsız oldum bıldıreyım ıstedım.
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()grafıkte ve yorumd tek tek detaylıca yazdım, alım vercegını dusunuyorum
hellokitty için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()emegıne yuregıne saglık dostum
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kesınlıkle murat, izlemeye gectım, eskıler bılır sende. ben hersey yolundayken bıle bazen huzursuzlanırım o zaman pozısyon degısırım:)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık abim benzer bir mesaj attım yine düşmedi ikinci dalga ve korku endeksi gözden kaçmamalı
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah eskı dost, ama dıkkat cekmek ıstedım, yukselıste herkes usta olur, bıraz huzursuzum , bılırsın ben huzursuzlanınca:)
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()gümüş için alım fırsatı nedir sizce?
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık
7BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumda goruldugu gıbı hersey tıkır tıkır çalısmıs,
Ancak;
Ay sonunu,3 kasım belırsızlıgını, tesvık belırsızlıgını unutmamak ve temkınlı olmak gerekır. Kapanısa yakın bır ani hareket olmaz ıse yorum ve grafık calısmaya devam edecektır.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Cem2501 ()Abi kanala girdik gidiyoruz gibi, USD ye Onsta kasımda destek verirse Gramda uçuk rakamlar görebilir gib ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()usd 8,13 hedefledi gidiyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayır kardesım kuveyt turk 20 kurus makas var bende
manuş_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demogoji ()Teşekkür ederim. Günlük beğeni kotası varmış, o yüzden cevaplarınıza beğeni atamıyorum. Kusura bakmayın. :)
0BeğenmedimŞikayet
manuş_baba ()Üstad 0.02 nedir ya forexte mi işlem yapıyon valla ne kadar bi yatırım lazım bizimde böyle bi özel kur almak için
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet ozel kur
Demogoji için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demogoji ()Güzelmiş, özel kur mu? Şayet öyleyse bankayı ikna edecek kadar birikimim yok, herhalde bana vermezler. :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()gumus 0,02
altın 1,37
bende su an makas aralıgı kuveytte
0BeğenmedimŞikayet
Demogoji ()Tfx 32 gr Altın istiyor, ona şimdilik geçemiyorum. Kuveyt makas aralığı kısa süreli al sat için uygun mu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kuveyt tfx her ıkısınıde
0BeğenmedimŞikayet
Demogoji ()Merhaba, siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dunya pıyasasında satıcılı bır gun yasıyoruz, tum dunya barsaları dususte ve bızde tl bazında grları ayakta tutan usd ayagı,
Bu durumlarda saatlık yon bakmak bıldırmek dogru degıl, pozısyon korumak ve gun sonu kapanısı ızlemek en mantıklısı olacaktır.
Anlık verılerle hareket etmemek, pozısyon korumak mantıklı dıye dusunuyorum...
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hatırlatma yapayım dedim;
Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
SAYGILAR...
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Saat 10 dakı turkıye verılerıne siz yinede dikkat edin ve onemseyın dıkkat,
Benim biraz sessiz kalma zamanım gelmiş,
Kazancınız ve kararlarınız hayırlı olsun.
Kolay gelsin...
0BeğenmedimŞikayet
Mevoo ()Yorum için teşekkürler.
12BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gümüş ons;
24,08 destegi calışıyor
Gumus/tl de 6,21 destegınde, asması durumunda ıkıncı ana destek 6,32 yı gormek ıster.
Aksı takdırde 6,14 rakamına kadar cekılme yasayabılır, ancak 6,21 destegı cok onemlı ve saglam, altında parcalı alımlar dusunulebılır.
Altın ons;
1891 destegı calısyor ve 1901 dırencını zorluyor.
Gr/tl de ise 485 onelı destek ustunde kalıslar 490 hedefler
485 salam ve ve onemlı sınır destegımız, alta kırılması 480 ı gormek ıster ustte 490 hedefler.
480 altı parcalı alımlar ıcın dusunulebılır.
Usd ana dırencı zorluyo 8 rakamı uzerınde kalıcı olursa 8,20 hedefler. kalıcı olamamsı durumunda alt desteklerı test edecektır
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()hayırlı geceler