Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Süpersin, aslan Kartal:)))
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yardımcı olmak isterim tabi bugün bir kapansın hafta sonu bakalım neler çıkacak ona göre fikrimiz olur tamam:)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Beni ve birkaç dostumu da almak istiyor olabilir mi Kartal, bi el at:)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Gün kapanışı helva gibi olur tabi ama dikkat ettiyseniz ihlal bile etse gün içinde tekrar altına sarkıyor
H_Mahmut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_Mahmut ()Vallahi bezdirdi bizi ya Nasıl bir
0BeğenmedimŞikayet
H_Mahmut ()Ne kadar süre durması lazım 5 dakika 15 dakika 1 saat 2 saat 4 saat günlük kapanış
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Teşekkürler. Ben 3. kez üstüste ayni formasyonu tekrar edermi diye merak ettim ederse bu şaşırtıcı olur bence tabi
0BeğenmedimŞikayet
altın46 ()Valla hayır seni çok sevdim ama görüş açık yanlış ama saygı duyuyorum belkide sen haklisin
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bu geçmek değil ki dostum :) ihlaller olur kalıcı kırılım önrmli ayrıca benim geçemez diye bir iddiam yok sadece kuvvetli bir direnç var diyorum sen beni sevmedin pek sanırım:)
altın46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın46 ()Hiç gecemiyor 350 yi ?
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()6.35 kamyon takazu gibi duruyor önünde Üstadım yada birileri ne ete ne kemiğe değirmeden oyalıyor fırsat kolluyor biliyorsunuz o malum kişileri
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Fena değil ama hala uzaklaşamadı karar bölgesinden hacim lazım yani alıcıların iştiraki ki karakteri belli olsun yada tam tersi
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()size sonuna kadar hak veriyorum Üstadım günlük dolar kuru x gmş ons carpıp bölüyoruz 7x rakam çıkıyor tl karşılığı aynen dediğiniz rakamı geçmiyor ince 1 hesap var
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Üstad 15 mumu nasıl kapattı sizce..
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yapabilir zaten formasyon lar tekerrür lerinden keşfedilmiş obo demiş ha öyle olunca düşüyor demişler vb ama olmazsa yukarıda gidebilir ben dikkat çekmek istedim karar bölgesinde şuan o kadar
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Peki benzer mum oluşumlarını 3. kez yapar mı? eski grafiklerde yapmış mı?
0BeğenmedimŞikayet
altın46 ()Yoruma bak be esprisi anlayışına hayran kaldım ?
0BeğenmedimŞikayet
atsl123 ()Grafiğe göre çok pis bir düşüş mu söz konusu?
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Sen nerede yaşıyorsun madakaskardamı :) hareket eden algoritması olan her türlü nesneye analiz yapılır yanlış biliyorsun olmaz falan boş işler bunlar veri sağlayıcılar grafiğini yayınlıyor gram altında olmaz sana göre belki komiksin güldüm:)
0BeğenmedimŞikayet
Yedikıta ()ah bir anlayabilsek
1BeğenmedimŞikayet
altın46 ()TL ile analiz yapan başka ülke varmı ? Yoksa biz ilk miyiz
0BeğenmedimŞikayet
Splinter_usta_ ()Grafiğe bakarken dikkatimi çekti benzerlik birinden görmedim kendi incelerken farkettim
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Güzel yakalamışsın 635 ı
Emeğine eline sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Geçsin ozaman buyursun 6.35 gram TL de bir direnç mevcut USD 6.85 iken de 6.35 ye takıldı 6.97 deyken de 6.35 te hoop diyor sendemi TL ile analiz olmaz diyenlerdensin
0BeğenmedimŞikayet
Mustafadddd ()Anlamadığım şey şu dolarımız yükseldi ama ons değeri düşük kalıyor ve hep tl fiyatları hep aynı oranda kalıyor 2 ay önce 29 ons seviyesini test ettik o günden sonra dolar çıktı ons düştü ve hala TL de aynı yerde sayıyoruz ?
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Nerede gördünüz:) yaklaşık iki haftadır çiziyorum
Splinter_usta_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın46 ()350 ibaresi çok saçma ons ile hesablasan olabilirdi ama dolar 8 olsa rahatlıkla gece bilir dediğiniz rakami
0BeğenmedimŞikayet
10görü ()Cok iyi tespit tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Splinter_usta_ ()Bende gördüm bu grafiği bi tarafa sert kıracak