Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
Tanerefe ()Alım yeri neresi hocam aca
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()2 tl kaldı alım içim totem yapmaya başlayalım :)
Sekreter38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sekreter38 ()çok teşekkür ederim hocam sağolun :)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()480 biraz zor o seviyenin gelmesi için 1890 lara gelmeli ons 485 alım için uygundur bence yatırım tavsiyesi deildir
Sekreter38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sekreter38 ()Hocam selamlar ve tebrikler
150 gram kadar yatırım yatırım yapmayı düşünüyorum uzun vadede
480 leri beklemelimiyim
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()yıl sonu 590 seviyelerini görebiliriz
kcaymaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()herşey sizin için )
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()@volpann tebrikler ustat
0BeğenmedimŞikayet
kcaymaz ()Şimdi alırsanız yıl sonuna yine kâr yazacaktır Allahın izni ile. 29 temmuzda aldım ve yıl sonuna kadar 550-600 hedefini koydum bekliyorum. alın ve sabırla bekleyin derim
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()2 gün önce ki yorumum. daha fazlası yok demiştim. sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()olmmlı ancak piyasadaki büyük beklentiyede cevap niteliğinde 0.50 0.50 puan gelebilir. umudum hiç gelmemesi
Rmz75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Aynen üstad.. ben faiz artırımı olmayacağı düşüncesindeyim.. ve olmamalı da
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()faz artırması kısa süreli çözüm getirirken ilerisi için cari açığın artmasına dovizin geldiği yerin eflasyonunu vatandaşın omuzuna yüklemelerine neden olur. aslın yapması gereken politika faizini 0 yapıp bırakmalı ancak büyük bir beklenti var bu beklenye 0.60 vererek piyasanın ağzına bal çalacaklar gibime geliyor. yatırım tavsiyesi değildir
Ozitü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah sizlerinde öyle
-1BeğenmedimŞikayet
Ozitü ()Faiz artıracağı kesin gibi. Piyasa bunu fiyatlıyor. Beklenti yüzde iki. Daha az olursa dolar aniden 8in üstüne atar. Beklenti karşılaşırsa en fazla birkaç günlük 20 kuruşa kadar çekilme olur ve ordan sıçrar. Yine sekize dayanır. Ama yüzde 3 ve üzeri olursa ki bu çok zor, o zaman 7.40lara giden ve orda 3 Kasım sonrasına kadar orda kalan bir dolar görürüz.
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Teşekkür ederim üstadım.. gorusleriniz bizim için değerli unutmayın bunu
0BeğenmedimŞikayet
Aslan3480 ()anlaştık ozaman :)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Bana uyar kardesim:)
Aslan3480 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan3480 ()49x e cıksında 400 yapsın hiç problem değil :)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Kardeş ihtimal tabiki orası da, herşey olabilir bu ortamda,467 yapıp ordan 49x çıkmayacağını bilemeyiz değil mi
Aslan3480 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()aşağıya kırılırsa günlük haftalık kapanış gelmezse anlık sarkma llabilir. ancak geri yükselecektir. çok sürmez bir kaç gün bence en fazla
0BeğenmedimŞikayet
Aslan3480 ()yok artık ne 467 si ya :)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Hocam 467 noktasına gelirse ordan toparlanma mı olur, yoksa düşüş mu?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()evet faiz artırımı olursa düşe bileceği yer benim için burası
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Hocam 467 sınır değil mi? Oraya faiz artırımı olursa düşer bence.. sizin görüşünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Memis042 ()Hocam teşvik paketi ne oldu acaba
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekkürederim ilgilendiğiniz ve zahmet edip cevap verip dönüş yaptığınız için
Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Çok teşekkürler paylaşımınız için. Emeginize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()elmden geldiğince basit grafik paylaşıyorum. yinede anlamadığınız herşeyi sorablirsiniz
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Elinize sağlık. Ayrıca bir metin de olması benim gibi grafikten (denediği halde) anlamayanlar için çok iyi oluyor, bilginize. Teşekkürler.