Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Akmaz kokmaz Mustafa sabır et zararına satacak değilsin yaa bak ben sabır ettim şükür düze çıktım batak borsacı değilim artk :)
Ulubey066 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()üzülme yine eskisi gibi şen aile oluruz biraz sessiz kalmak hepimiz için faydalı
Bu platinler elimde kaldı napacam derya :)
Dipsiz__kuyu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Farkındayım sebep diycem dee yazılmıyor ki burdan sen az syledin ben çok anladım bende senin gibiyim bakma byle yazdığıma
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()tadım yok derya suskunum bu aralar
1BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Biliyorum hep bakıyorsun öyle sessiz sedasız
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()meraba derya bakıyorum öyle
1BeğenmedimŞikayet
Dipsiz__kuyu ()Nslsn Ulubey sessizsin yine
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Evet ya.. şimdide bekle babam bekle. Valla sabri tasiyor insanin hele gumus tam hasta ediyor insani
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()adam akıllı stressiz al sat yapsaymışız 100 bin lira 350 bin olurmuş tabii yinede uzun vade her zaman daha iyidir sağlık aile huzur açısından
Rozalie için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Valla ulubey biz yanlisi gram altindan vazgecerek yaptik.. en son gordugu zirveyi gecti geciyor hala..
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Allahtan 3.31 den aldıklarım duruyor da zararı gözüm görmüyor
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()Platinciler ne yapsın 225 den aldıklarım iki aydır terste bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Ne guzel bizde al sat yaparak tl artinca kar ediyoruz saniyoruz halbuki mart ayinda alip agustosta elden cikarmak vardi
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Gumus balonsa gram altin euro dolar platin hepsinin de balon olmasi lazim pandemi donemi hepsi tavan yapti zaten
cagatayonur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()128 Gr altın ile 6025gümüş duruyor o zamandan.
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()O donem hepsinden biraz alıp beklemek vardi:)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cagatayonur ()İyi de bu da onun balon olduğunu göstermez mi
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()2 bucuk ay oldu bekletiyor bizi.. diger yatirim araclarina gore geride kaldi
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Sende fazlaymış yine. Benim kur onun daha azı idi.
0BeğenmedimŞikayet
Ulubey066 ()ve teneke yükselmedi diyorsun birde ne yapsın garib daha