Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0411 18:42:27
EUR 35.9792 18:42:27
USD 34.5355 18:42:27
ALTIN ONS $2704.4650 18:42:27

Grafiği gönderen: The_RePaN

⭐⭐The_RePaN ()
Gümüş

vix korku endeksi 29.06 test edip geri döndü suanada 27.80

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Teşekkür ederim hocam

ALİ_SAMİ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

diyar7221 ()

Hocam bende iyi kar aldım ama ne olduysa 31 ağustosta 6.70 aldığım oldu o günden beri belimi kırdı 45 karım uçtu kalan 15 kaldı onuda senin desteğine eritmek istemiyorum benle günlük yaiairsan iyi olur

Ali72 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ALİ_SAMİ ()

buna like verilir işte... yardımsever insan... insanın önce niyeti güzel olacak...

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali72 ()

Kardsim bnm valahi ben marttan beri bu gümüşle ilgilendim ve hayatımdaki bütün yatırımim gümüş ve altın tek bir Euro ve ya dolar yok . 2500 den bile aldim 3000 ten fulledim şuanda paraya ihtiyacım yok paramda ikiye katlandı babaya gümüşün kar oranıyla araba aldım çok şükür hala devam ediyorum bu işin temel sıkıntısı sabır sabır edersen çok iyi kar edersin

diyar7221 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Vallahi üzüldüm keşke aktifken iletini gorseydim zarar kese karşıyım bizim hemşom @GümüşTüccarı hep yazıyor, zarar kes ne zaman yapılır tehlike basında ben zaten bir vix korku endeksi grafiği attığım zaman vix düştü devam ederse gümüş biraz toparlanır ve toparlanmış geçmiş olsun fırsat bitmez birde 23.70 kırıldığı söylemişsin kırılması için onun altında en az bir saat kapanış gelmesi gerekir ... bu ara çok siteye girmiyorum önemli gelişmelerde seni etiket yaparım..

0BeğenmedimŞikayet

diyar7221 ()

Teşekürler abi başta Allah'ın yardımı sonrda kardeşini günlük unutma ve ben 30.000 zararda olan biri olak günlük 10 kuruş üstü kar gorursem bozacam böyle bir karar aldım ve bir daha zararına malda cikmayacam para ihtiyacı olmayana kadar inşallah bu kardeşine yardımın esirgemzsin günlük olarak

Ali72 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali72 ()

Toprağim üzüldüm senin adına rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin

1BeğenmedimŞikayet

diyar7221 ()

Sa hemso ben 23.7 kırdığını gördüm hata 23.6 geldi alimim büyüktü zararına çıktım ve ne hikmetse topladı dar günün zararı 7000 senden ricam hemso zaten teknik analize başlamışım bana günlük destek ve dirençleri paylasman ve kirilimlarda bana özelden yazman şimdiden teşekürler hemso Batman'a yolun düşerse havalimanına gel cay ve yemeğimizi yee

0BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Aleykummeselam hemşom yeni gördüm daha doğrusu yeni girdim siteye

1BeğenmedimŞikayet

diyar7221 ()

Sa hemso nsl 23.75 altı cukurmu psikolojik destek orasını ordan zarar kes yapmayı dusunuyorum

1BeğenmedimŞikayet

Ecrin19 ()

Elinize sağlık umarım artık yükselir. Yüksekten almaya da razıyım yatay gitmesi sinir bozucu. Ne alım ne satım yapılmıyor.

1BeğenmedimŞikayet

halhil ()

Elinize sağlık, burdaki gap da doluyormu illa birgün üstad :) ytd

1BeğenmedimŞikayet

Ali6842 ()

Eyvallah kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Vix düşüşü devam ederse gümüş biraz toparlanır

Ali6842 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ali6842 ()

Yükselirmi gümüş ozaman

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum