Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Ziyadeolsun ()Kenji3435 e gönderdim size degil ))) havai fişek))
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Ben şu an fişekçiyim elimde gümüş var satma peşindeyim kardeşim
Ziyadeolsun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ziyadeolsun ()Sen de mi şelale grubundan ? )))
Kenji3435 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Kardeşim seni engelliyeyim ben en iyisi, benim senin kadar bilgim yok, az biraz burada hocalarımızın sohbetinden de istifade ediyoruz, gerilirim falan boşuna ban yemeyeyim, Allah'a emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Ben teşekkür ederim
Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Evet yatırım yaparken korkuyoruz ne yapıcaz bilmiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Gördüm teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Hayırlısı olsun hakkında, halamın oğlu hollandada yaşıyor Türkiye'de ki taksi plakasını satacak param faizde kalırsa enflasyonda eriyecek napayım diyor :- )) bende 3 ay bekle emlak piyasası çakılınca uygun fiyata bankalardan ev topla dedim, öyle bir sığ piyasanın içindeyiz işte, ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ziyadeolsun ()1820 ons mi kaldi dün dediğin tersi oldu )))
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Tamam kardeşim, sensin, kusura bakma :- ))
1BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Elimde gümüş var onları karla satabilirsem izlemeye çekilicem bende
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()İkinci kere attım diğerine bakın
Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Evet siz sitede hatrı sayılır yatırımcılardan birisiniz benim gözümde ama gümş ons bunlar hep spekülatiftir, baba vangaya bir mesaj yazıp bir kaç kişiyi etiketlemiştim hatta sizi de belki okur da faydası dokunur diye, yine de temkinli olmanızda fayda var şahsen ben o kadar araştırmama rağmen ne vadeliden çıkabiliyorum ne de garantiden başka hissem var, 2018 in acı tecrübesi ile yazıyorum ama insanlar bazen yanlış anlıyor bende bir yerden sonra makarasına bazen fişekçi oluyorum :- ))
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Grafik açılmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ziyadeolsun ()Ya hoca bırak bu ayakları )))
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Grafiği yeniden attım hocam net gözüküyor
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Doları ne kadar basarsan bas dünya üzerinde ihracat yapacağın bir paradır, ons satan dolara geçiş yapar bu da doları değerlendirir peki ons satış yedi mi bugün? Ons 1850-1860 a salarsa dolar kurunun buralarda kalacağını mı sanıyorsunuz? Bugünlük piyasa 7.94 e kadar yatay banttı, saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Bundan sonra alımlarda dikkatli olmak gerek paket kabul edilmeyecek diye duydum ve aşı gelecek diyede duydum
0BeğenmedimŞikayet
mao ()yani mantıklı neden?
1948 derin düşüş bölgesi..
1948 seviyesi..1918,74 hedefine kadar geldi..
üzerinede çıktı..1933 .. gibi..
1848 ile 1918,74 seviyesi aralığı kadar ..
(19xx-18xx)=70 1918 70=1988 seviyesi..
rakamsal hesaplamalar yakın..
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Evet şimdi oldu, bu rakamlar çok ciddi rakamlar, bu kadar ons alan var ise ve bu ons değerlenecek ise bu ons'u satan . ptal kim diye hep sorar ekonomistler kendilerine :- )) nasıl ki kaldıraçlı bir şekilde buralara getirdiler bir gün para bolluğu bitince aynı şekilde kaldıraçlı şekilde kontratları vermeye başlarlar ise bu sayfada kimse kalmaz hatta sitenin %40-60 ı bile istifa edebilir, çok ciddiyim sadece para bolluğunun bitmesini bekliyorlar bu 2021 mi olur 2022 mi olur bilemem ama bir yerden sonra kıyıma başlayacaklar
Parası olan kuralı koyar, yyd
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Evet şimdi oldu, bu rakamlar çok ciddi rakamlar, bu kadar ons alan var ise ve bu ons değerlenecek ise bu ons'u satan . ptal kim diye hep sorar ekonomistler kendilerine :- )) nasıl ki kaldıraçlı bir şekilde buralara getirdiler bir gün para bolluğu bitince aynı şekilde kaldıraçlı şekilde kontratları vermeye başlarlar ise bu sayfada kimse kalmaz hatta sitenin %40-60 ı bile istifa edebilir, çok ciddiyim sadece para bolluğunun bitmesini bekliyorlar bu 2021 mi olur 2022 mi olur bilemem ama bir yerden sonra kıyıma başlayacaklar
Parası olan kuralı koyar, ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ziyadeolsun ()Hocam siz dün dolar yükselecek ons sert düşecek dediniz
Sonuç zero
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Şimdi oldumu bakar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Tmm tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Grafiği bir daha atacam
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()@Meleda en aşağıda ki yeşil ve mavi rakamlarının üzerinde ki kırmızı rakamı kaç? Tam net okunmuyor :(
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Hocam 1986 zirve ve sonrası düşüş demiş ons için
mao için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
05tazmanCı ()Teşekkürler eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
mao ()grafik büyümüyor nedense rakamları ve ne yaptığını..
anlayamadım tam olarak..
sayım yapmış yüksek ihtimal..
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Elliot hocam başka bir hocanın grafiği sizin fikirlerinizi almak için attım
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)