Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (35)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Sağol kardeşim
Kenji3435 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()3 çay gönderildi, afiyet olsun güzel kardeşim
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim günaydın borçlar ödenmiştir:)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Üstad eline emeğine yüreğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
tazegelin5 ()tabi herkesin kararı kendine benim de parça alım için hedeflerim var teşekkürler fikirleriniz için
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Tşk ederim kral, seviliyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Hanımefendi neticede 1970 dolardan 1200 dolara inen bir emtiadan bahsediyoruz :- )) ne kadar güvenli ise, nasıl ki alım yaparak 1 e 100 1 e 200 1 e 300 kaldıraçlarla buralara getirdiler ise, tekrardan 1200-1300 rakamları görürsek kimse şaşırmamalı, piyasa bu be yapacağı belli olmaz, gmüşte 1980 yılında ons'u 52 dolardı ama comex dur bakalım dedi ve 5 dolara indirdi, nasip kısmet diyelim ve bekleyelim, bu yazdıklarım tamamen gerçektir ama sizin kararlarınızda etkili olması için yazmadım tamamen kendim için yazdım, her birey kendi riskini alır saygılar
tazegelin5 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim like hakkım yok yarın teslim ederim fazlasıyla hakettin:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Oraninda altina igne atabilir 1830 civariydi sanirim pc onunde degilimde günlukde birde kama var bunu asagiyada kirmasi durumunda 1760 kacinilmaz bakalim tekrar desdek olacakmis 100ema
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tazegelin5 ()daha altını görürüz sinyali mi bu :) parçalı gidelim o zaman
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Aynen kardeşim:)
2BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Milyarlarca dolar fonları olan şirketler vermeye başlarsa hangi 70 ler gelir Allah bilir dimi @İbrahim_4546 :- )) bekleyelim, görelim Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler
tazegelin5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tazegelin5 ()470 için beklemeye devam günlerdir :)
1BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()sağol kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Tam 12 den vurdun hocam, 186* ler kritik eşik
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()A. slm asil onemli seviye cuma kapanisi icin 1920.70dir . gunlukde ise 1906 ustu 2 gun kapanis yapmasida olumlu olur nefes alır biraz yapanazsa tekrar 100 lemayo dener 1865 gibi.
Ezbiderli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ezbiderli ()slm kardeşim 1906 üstü kapanış olumlu heralde:)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Onsda 1906.45 de 20 ve 50 emalar var altinda kalmaya devam ettikce 1865e gitmek isder.. sabrin sonu selamettir
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Sakinim sabırlıyım bekliyorum kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()İnşaAllah güzel insan, alım için sabr- a devam :- )) sakin kalalım bir gün bir yerlerden birşeyler dönecektir, ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()İnşaAllah hocam, lıke halkım bitmiş siz ve değerli dostum @Mustafa_abi_18 ye yarın fazlası ile iade- i ziyaret yapılacaktır, saygılar
He_Is_A_Legend_Ritaretta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
He_Is_A_Legend_Ritaretta ()Olsun inşallah kim istemez ki, biliyorsunuz ki 2022 yılı yıllık bza'da ortalama kur hedefimiz 7,88
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kenji kardeşim inşallah o seviyelerden daha aşağısı gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Üstadım yeni geldim işten birazdan bakarım, geçenlerde sizden iyi olmasın, @Akıncı üstadda bir grafik çizdi dolar ile alakalı ichimoku kinko hyo bulutu 7.60 da :- ) seversiniz ama devamı geleceğine inananlardanım, ne olursa olsun bu yılı iyi bir yerde kapatması gerekli aklımda ki rakam 6.90-7.20 arası
0BeğenmedimŞikayet
He_Is_A_Legend_Ritaretta ()Merhaba, tşk ederim iyi akşamlar.
O zaman Candost'un bugün akşam üzeri son paylaştığı grafikler devreye girer, bir göz atma fırsatın oldu mu?
@dost55 @Kenji3435
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()%6.4 faizle 2.5 milyar dolar borçlandılar yazacaktım oto klavye azizliği üstadım :- ))
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Üstad çok büyük faiz artırımı geliyor o da yetmeyecek varlık fonu borçlanmaya çıkacak, daha yeni 6.4 faizle 2.5 milyar dolar borçlanacaklar, katar&kuveytten gelecek paralar var ayrıca borsada uzun zaman sonra 600 milyon dolarlık alım yapıldı, doları taklaya getirecekler diye düşünüyorum, ama herkes 9-10 hayali kurunca gülüp geçiyorum aynen böyle :- )) saygılar
0BeğenmedimŞikayet
He_Is_A_Legend_Ritaretta ()Alt grafiklerdeki son kapanış ile 3 siyah karga oluştu.
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Grafiklerin sol üst köşesine dikkat.. (Ni.. ).. Eline sağlık dostum.. @dost55