Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0533 05:52:14
EUR 36.2720 05:52:14
USD 34.4384 05:52:14
ALTIN ONS $2563.9500 05:52:14

Konu: Arada bir evin tavanına bakın dinlenin tekrar bakı

Super trent candır

Arada bir evin tavanına bakın sonra dinlenin sonra tekrar bakınnheo tavana bakarsanız canınız sıkılır :))

Yorumlar (30)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

6 TL haftalik grafikte çanak var bak yukarda bir ay önce atmıştım

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

2.26 kanal desteginde kapattık binada şükür düzeltmeyi atlattık endeksle beraber

Alton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Math42 ()

Tamam inşallah hocam bu şekilde duymak hem rahatlatıyor hem de mutlu ediyor. Teşekkürler, saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

@Orhan4118 yukardaki grafikte var hedef bak başkan :) direnç leri arıyorsan 2.50 2.96

3.20 fiyat kanal direnci mevcut geçersek yolumuz uzun geçeceğine inanıyorum ytd bol şans

0BeğenmedimŞikayet

Orhan4118 ()

Başkan uşak hedef kaç

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Risk göreceli aşırı alım geldi ona şimdi kar satışı yapiyir aşağıdan alanlar Uşak'ta aynı şekilde kar satışı geldi yarın olmazsa pazaretesi %5 açarız canını sikma

Math42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

1.80 ler maliyetim sonradan ekleme yaptım ve yine yapacağım galiba

SERseri4LBAY için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Math42 ()

Polho benim için biraz riskli geldi açıkçası inşallah eski seviyesini bile görse yeter benim için. Teşekkür ederim yorum için kazancınız daim olsun inşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Nasip tabiki bol kazançlar İnsşallah

ilteris için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Ben 1.60 dan aldım sattım teknik olarak sonra temel inceleme yaptım ve ileride dediğim rakamların üzerini bekliyorum ytd aşırı alımlarda 9 u dahi girebilme potansiyeli mevcut dayanabilene ben kendime bile güvenmiyorum sabır olarak

0BeğenmedimŞikayet

ilteris ()

Ozbal dan aldığımı uşak a ekledim. Bende de acayip güven geldi bu hisseye.. Nasip herşey. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

SERseri4LBAY ()

Maliyetim 1.53 dü 5 TL olacak demiştim uşak :) ytd onu söyledim övdüm abi en azından destek direnç söylüyorsun millete o bana yeter :)

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Polho eski seviyesini görebilme ihtimali var üstüne atarsa yukarsida var

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Teşekkür ederim albayım da dalgamı geçtin yoksa yoksa öngörün 5 mi anlamadım :))

0BeğenmedimŞikayet

SERseri4LBAY ()

Yorumdaki zerafete bak :) bende 5 olacak :) derim bu yoruma abi hayırlı günler dilerim

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Uzun vade tabiki tutulur kardeşim hisse ucuz bilancoyu bekliyorum ben kar aciklayacak diye teknik ye de bir sıkıntısı yok dinleniyoruz herzaman evin tavavanina bakılmaz 3 üstü bı gelsin gücüm edecek millet bu hisseye 3.29 fiyat kanal direnci mevcut sonra 6 lar felan ihtimal dahilinde ytd kendi görüşüm ve öngörumdür karar sizin ben birşey diyemem önümüzde 2.50 direnci mevcut geçersek direk 3 olacağız teknik öyle diyor

0BeğenmedimŞikayet

Math42 ()

Merhabalar sizi yeni takip etmeye başladım. Uşak 2,15 de guiding hocaya çok uzun vadeli tutmak kaydıyla yüklü alınır mı diye sordum ama yoğunluktan görmedi sanırım mesajımı. Bende cesaret edip alamadım. Sizin yorumlarınızı görünce aradığım cevabı buldum diye düşünüyorum (gerçi biraz geç gördüm sizi 2,35 ten almış oldum ama ) peki endeks kaynaklı hedefiniz gelmeyebilir mi? Yüklü diyorum ama kendi küçük bütçeme göre yüklü yoksa öyle çok büyük bi para değil hatta günümüz şartlarına göre hiç değil:) bir de zahmet olmazsa bende polhoda var onun için ne dersiniz 4,36 maliyet var tekrar 5 görebilir mi? parayı yarıya bölüp yarısına uşak girip yarısına böyle küçük al sat düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama:)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Yukarıdaki benim hissede bolundukten sonra 3 görecek mesela ve bir hikayesi var onun gibi dert seramik ithalatını yasakladigi için iç pazarda şirkete magzeme talebi artacaktır ozelllikke bu dönemde çünkü ithal stoğu eridi bence o günden bugüne kadar ve bilanço kar açıklayacaktır muhtemelen 3 üzeride gelecektir. çünkü bölünmede oldu ve en bilançoda kar açıkladı pd/dd degeride iyi daha ne olsun ki @Krokodil

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Kaçan birşey yok dediğim gibj yeni basliyoruz hocam

Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Demiştim 2 üstü tutmasi önemli diye uşak 2.50 yi gecersek 3 anında gelecek ytd bence

Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozoklu66 ()

usak aldık 2,34 mlyt, cemas öğleden önce almadık kaçırdık gibi gibi ... :) Teşekkürler paylaşımlar için @Alton

3BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Evet yukarda görüldüğü gibi dinleniyoruz gidiyor gitmekte olan sırada 2.50 var geçersek ki inanıyorum 2.96 ya yol alacağız sabır sabır

0BeğenmedimŞikayet

The_krall ()

Yok benim velet delisi . Benim oyunlar tarihi eser oldu :)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Saatlik destek noktamız 2.27 ye yükselmiştir bilginiz olsun

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Sendemi brütüs

The_krall için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

The_krall ()

Pubg den bildirim var :)

4BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Kervan gıda halka arz olunacak takip edin basvuru yaptılar tam yatıyordum yazayım dedim unutursam burası hatırlarsın diye

4BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Hergun tavana bakarsanız canınız sıkılır hocam bazen tabana da bakın derim. Nede olsa tekrar tavana bakacaksınız

Krokodil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Krokodil ()

Uyku tutmuyor hep bakıyorruz tavana yorum güzel olmuş iyi geceler

2BeğenmedimŞikayet

Alton ()

İyi geceler ben yatar sağlığınızı düşünün para herzaman işe yaramaz 1 ekmeğe bulamadiginizda servetinizi ödeyebilirsiniz çok şükür yaradana bizi

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum