Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()1ay önceki grafikteki kanalın aynısı yapacak ümidiyle alım yaptım 4 günlük sürecten sonra yükseliş başlaması yukaru yönlü Bugün perşembe dördüncü gün ve süreç bitti artık yükseliş başladı diye düşünüyorum kimseye al sat bekle demiyorum zararkes asla önermiyorum satılmayan ürün zarar deildir gümüşğn varsa sabrın da olacak
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Eyvallah abi
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Dostum 25.99 onstan da döner mi diye düşünmüyor değilim
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Bereketli olsun
Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Dostum ben sabah 6.24 ten biraz aldım mesela:)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()@Umut_digorlu
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()24.60 dip yapmaya yapmaya çalışacak dostum
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Eyvallah saolasın kardelim benim abd alsın artık
Gerci dğn abd kapalımıydı biri yazmıstı
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Evet aynen pazar gunu grafik bu zaten pazartesi başladı persembe cuma show başlarız inş
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Dostum bi de dün piyasaya sürülen aşı haberi vardı
Bugün tam tersi haberler yapılıyor
ABD alır gibime geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Merhaba dostum harika bi grafik
4 günlük süreç dün başladı bence
Dün yazdım @hakan7038 abi ye
25.12 de kapansa iyi olur diye
Sınırda kapattı ons
İzleyelim
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Umut şu grafiği inceler misin bir ay önceki hareketlerin aynısını yapıyor dört günlük bir süreç var dört gün Boyunca bir alt kanalı yoklamış ondan sonra bir üste çıkmış
@Umut_digorlu
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Egerki geri cekilmeler olursa 24.8 / 24.4 alım fırsatı olarak değerlendşrmek lazım diye düşünüyorum 24.4 teyit alıp 26.6 gidecektir