Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bntas Atalı 1 ay oldu buradan 4.77 den alıp 7 den satan ve tekrar buradan alan %100 kazanmış. olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Alton
Sizin mesajdan sonra satma kararı verdim...
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bntas sattınmı ? Sattiysan bereketli olsun kardeş
itartar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Alton
Bugün bu mesajı gördüm.
4,93'ten alınmıştı 5,95'ten satıldı...
Eğer, hdfgs- gsdho- cemas- usak- vertu ile de ilgili önemli bir şey olursa etiketlemeniz mümkünse bildirim almak isterim...
Teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Math42 ()Tamamdır Allah razı olsun abi destekleriniz için inşallah endeks güçlü kalabilir pazartesi günü@Alton
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Gelir endeks güçlü kalırsa endekste dediğim destek bekleyin
Math42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Math42 ()Teşekkürler abi haber verdiğin için bugün çok yoğundum yeni gördüm mesajı 4,77 den girememiştim ben maliyetime yakın seviyede biraz daha dursun 6-6,5 seviyesi gelirse tekrar satarım gelmezsede bekleriz artık kısmet:) @Alton
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()5.87 altı stop olunmalidr
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun trent yukarı
kayserilibiri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayserilibiri ()Hocam dkglb aldim
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()Teşekkür ederiz. @Alton Saygılar..!
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yukarıda gördüğünüz gibi trendin bozulduğunu yazdım yarin düzeltir öbür gün bozulur bu iş böyle hikayesi devam ediyor ve bölünme sürecinde 14 ünde bildirim yapmışlardı daha 10 gün oldu destekten almışsınız zaten hemen hemen5.87 destek demişim bak yukarıda trent döner alım gelirse ayrı mesela ama sat verdiğini yazmam gerekli idi. Buralardan döneceğini umuyorum yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()hikayesi vardı sevgili @Alton daha yeni girdik (6,02) , orta uzun vade düşünüyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Hocam cuşan da durumlar nasıl müsaitsenez bi bakabilirmi siniz
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()@Math42 üst yorumu oku
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bntas bugün yükselen trent bozulmuştur anlık sat vermeye başladı arkadaşlar alım satım. kendi kararınız hedefin geldigini yazmistim 2 gün önce alt destek 5.87 6.100 dur trendin devam etmesin icin 6.33 geçilmelidir bol sans
0BeğenmedimŞikayet
Math42 ()Abi bntaş hedefini anlayamdım ben bu grafikten ortalama kaça gider az bi miktar almıştım sermaye arttırımı ve kar var ama nereye kadar gideceği hakkında fikrim olmayınca satış için fiyat belirleyemedim. @Alton
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Alton
Teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Uşak yorumladım biraz önce kaç haftadır yorumluyorum yorumlarda var ilk ikisi evet ama orta uzun vade vertu 11.50
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Alton
Ben grafiklerden anlamıyorum, bakıyorum; ama hedef nereyi gösteriyor bilemiyorum...
Bntas'ta belirtmissiniz; ama diğer grafiklerden anlayamıyorum...
Hdfgs 8-10 arasıydı sanırım
Cemas 4-5 anladım...
Vertu- Uşak- bilmiyorum...
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()4.77 hareket noktası olabilir demisiz geçince tavan yaptı geçen günlerde sonra üzerinde tutundu cuma günü bugün de tavan yaptı %25 sermaye artıracak kar açıkladığı halde gerisini sen düşün 7 den önce satma orta vade
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@Alton hedef grafiğin neresinde yazıyor, supertrend yazan yer mi? ...
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bntas yukarda garfik soranlar baksın hedefe
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Boşuna hücum yazmadık
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()%5 açtı elinde ol lanlar acele etmesin bunu
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ben bunu birilerinin aldığını hatırlıyorum kimdi ki unuttum
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bantas dediğimiz noktaya geldi arkadaşlar geç olmadı ise tabiki
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()İnşallah :)) kazanırsınız
smslu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smslu ()inş. abi inş.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()4.34 üzerinde bu haftayı kapatırsa heleki 50 uzeri gelecek hafta harektli olabilir fiyatlar hacimsiz olmasına rağmen hareketli ortalama kanalının üzerinde seyrediyor çünkü güven var hisseye ve güçlü duruyor buda yükseliş emaresi benim gözümde usaktada aynısı vardı pegyo da
smslu için cevaplandı (yorumu göster)