Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (93)
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()Allah razı olsun kardeşim , çok diken ustü bir ortam borsa
GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()İnşallah , ABD çöküşü bizide yanında götürmesinde
Nancy_Patricia__Pelosi için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
teamyankee ()Normal kovanlardan süzme temin ediliyor. Ancak %100 kestane var ki en kral karakovandan daha iyi daha kaliteli.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Karakovan balinin degerini bilen, ona gerekli ödemeyi göze alandır, varsa organik olanından almak isterim, yoksa da süzmesini de denemek isterim
teamyankee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()O da mümkün, hey Allahım ya:)
sozlesmeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Yok ondan değildir bence. adam hediye teklif etmiş, bizimkisi de ücretini verirsem olur demiş.
Bu akşam ki muhabbetimiz de müfettişlik oldu:))
Piyasa kapalıyken konu bulma sıkıntımız yok:))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ben anladım dedim ya:( kötü niyet yoktu halbuki ama, neyseki açılışa yetişecek. Iyi geceler size de:)
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()İşi derken team in mesleğine dokunmuş re k la m olmuş galiba hayırlısı bu sayede uykusu varsa uyur selamlar ona okuyorsa burayı
Sizede hayırlı geceler olsun başımıza aynı şey gelmez umarım :))
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Şimdi gidiyom:)) 13 saat önce bir rek la m olmuş sanırım o yüzden b al la n dıra b al land ıra anlatmış konuyu :)))team yankee nin işi. yaw neyse Allahtan piyasa kapalı gelene kadar açılır zaten 3 saat kalıyor saat 1 e yetişir..
@Yaseminnisa
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hani uyku noldu uyku:)))
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Ondan bir şey olmaz tatlı tuzlu geçinip gidiyoz işte :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende tatlı bir ürün olan bir diyalogdan şüphelendim ama...
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()O bahsettiğim mesajda " multu " kelimesi vardı(korkumdan harf değiştim yazarken) reklam olabilecek bir o kelime gözüme çarptı. akü markası:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Neyki o kelime, bizde kullanmasak bari, birsey anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Akü reklamı mı yapmış:))
@AmedLy
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Abd nin olacaktı başkan j. kennedy istedi bunu başına neler geldi ispatı o adam
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()H g dogru söylüyorsunuz ek olarak dolar zaten abd nin degil fed in fed 1936 zaten doları satın alan bir şirket abd lilerde doları istemiyor bütün kavga bu yüzden ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Ömrüm olsa da görsem keşke nasip o kadar eminim. abd nin içindeyim ne olduğunu anlarım..
Öztürk_ati için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Abd masal kitaplarına konu olacağı günler uzak değil. abd nin baronları çin e doğru aldı malını pırtını mısır çerezi çayını tv den abd nin ikiz kuleleri yıkılır gibi yazdıkları senaryayu izlicekler
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()Çinin ABD ye bahsettuginiz şekilde tehdit oluşturması için , sadece ABD'yi değil Avrupa'yı da karşısına alması demek olmazmı , evet çin , ABD ye baskısoluşturacak bir dolar gücüne sahip olabilir ama , bunu yaparken bütün egemen gucleri karşısına alabilecek cesareti varmı , bence yok , sadece ABD yi bunun üzerinden örtülü bir şekilde tehdit edebilir , ABD de bu bülöfü görür
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()Bagfaş ve ekgyo
Melaike için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok anlamadım:( anlatmaniz mümkün mu, ben mi göremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
sozlesmeli ()Attığın haber çıkmamış ki:))
0BeğenmedimŞikayet
Nancy_Patricia__Pelosi ()Attığım haberden bişey anlamadınız galiba :))
teşvik haberi olsa herkes üşüşürdü:) o da zaten 3 kasım dan sonra.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bu hafta etti 3:(((
Melaike için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Mapus yolu beklemek çok zor
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bakınız hocam:)))
Fazla bekletmeyin, iyi istirahatler, Allah'a emanet
0BeğenmedimŞikayet
GümüşTüccarı ()Hayirli geceler.
Borsaya dikkat et:)
Hayirli ve helalinden bereketli kazanclar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Hayırlı kazançlar ne aldınız
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()Hayırlı geceler kardeşim , borsada işlem yaptım beklerken , onumuzd ki hafta bı aksilik olmazsa tekrar gümüşe dönmeyi hedefliyorum, zaten birhaftalık bir olandı , inşallah terse fusmeden dönerim :)