Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (113)
0BeğenmedimŞikayet
ard76 ()Hangi banka paylaşırsanız sevinirim
BİLENDER için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Hangi banka, resim at
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()5/24 emir verme yok, manuel al sat var. bazen gümüş makası 1,5 kuruş bazen 3,5 kuruş oluyor. ortalama 2,5 kuruştur. ben memnunum
ilk başta bende korktum, sonra başvurdum şübeye makasları gördüm, ağzım açık kaldı.
Hele dolarla gümüş alıp satma daha avantajlı.
semihcell için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Benim makasım swnden iyi :))174 kuruş. Şimdi çoğu kişi inanmayacak o nedenle ben rahatım ama elbette arkadaşlar faydalansın
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
semihcell ()3like size gidiyor. Aktif bankta islemler 5/24 mü peki?
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Ben burda sizleri bilgilendirmemin amacı sizlerin kazanması, fazla makas vermeden kazanmak. şimdi sana desem
Gümüş 6050 tl den aldın,6080 tl makas ve vergisiyle maliyeti olsa sen bol bop alıp satmazmısınız.
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Faiz işletiyorlar onu demek istedim. caiz değil
0BeğenmedimŞikayet
Öztürk_ati ()Benden 3 like sana kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Kırılacak birşey yok burda ortak amaç belli para kazanmak. Ben senden daha çok al sat yapıyorum buna emin olabilirsin :))
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Kardeş bu tepki değil. şimdi nerde makas az ise ben ordayım. nedeni ben çok alsat yapan biriyim. Beni yanlış anlama kimseyi kırmak istemem
0BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Evet basit yani ben doğruyu söylediğim için niye bu denli tepki verdiniz anlamadım doğrusu.
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Yok haberim. ben de tl olmaz. ya dolar ya gümüş
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()O zamanda ben başkaya yere geçerim, bu kadar basit
0BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Vakıfta makaslar ilk seviylerde değil yoksa millet niye aktife yönelsin
Ceu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceu ()Bu olayı vakıf katılım İçin de söylüyorlardı hala makas çok düşük durumda.
0BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Arkadaşım sana gerçekleri söylüyorummyatırımcı sayısı az olduğu için makası uygun çok yakında talep oldukça bu gördüğün makaslar hayal olur
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Bundan haberin var mı?
Hesabınıza tanımlanan Aktif Hesap özelliği ile hesabınızdaki 200 TL tutarın üzerindeki bakiye otomatik olarak gecelik repo ile değerlendirilir, böylece sizin uğraşmanıza gerek kalmadan paranız durduğu yerde değer kazanır.?
6BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Allah aşkına bir günde bana güzel şeyler yazınya. Sizi bedava bilgilendiriyorum, bir like bile vermiyorsunuz. Yanlış anlamayınız ben like meraklısı değilim. sadece paydalı olmaya çalışıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Brent petrol çıkışta
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Güvenli değil dediler parayı kaptirmayalim hocam
1BeğenmedimŞikayet
BİLENDER ()Bu gidişle yakında kazanmayacaksın vakıf katılımı hatırlatırım ne kadar yatırımcı sayısı artarsa maksda o denli artıyor
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Ben para kazammanın yolunu buldum.
Çok teşekkür ediyorum aktif bankı tavsiye edenleri
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Demek ki böylede banka kazanabiliyormuş tfx küvet bilmem ne hep kanımızı sömürmüş