Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 11:10:29
EUR 36.3055 11:10:29
USD 34.5593 11:10:29
ALTIN ONS $2695.6650 11:10:29

Grafiği gönderen: vatansever1

⭐⭐vatansever1 ()
Gümüş
Aktif bank N kolay tfx kurları

Yorumlar (113)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ard76 ()

Hangi banka paylaşırsanız sevinirim

BİLENDER için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Hangi banka, resim at

1BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

5/24 emir verme yok, manuel al sat var. bazen gümüş makası 1,5 kuruş bazen 3,5 kuruş oluyor. ortalama 2,5 kuruştur. ben memnunum
ilk başta bende korktum, sonra başvurdum şübeye makasları gördüm, ağzım açık kaldı.
Hele dolarla gümüş alıp satma daha avantajlı.

semihcell için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Benim makasım swnden iyi :))174 kuruş. Şimdi çoğu kişi inanmayacak o nedenle ben rahatım ama elbette arkadaşlar faydalansın

vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

semihcell ()

3like size gidiyor. Aktif bankta islemler 5/24 mü peki?

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Ben burda sizleri bilgilendirmemin amacı sizlerin kazanması, fazla makas vermeden kazanmak. şimdi sana desem
Gümüş 6050 tl den aldın,6080 tl makas ve vergisiyle maliyeti olsa sen bol bop alıp satmazmısınız.

0BeğenmedimŞikayet

mt1 ()

Faiz işletiyorlar onu demek istedim. caiz değil

0BeğenmedimŞikayet

Öztürk_ati ()

Benden 3 like sana kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Kırılacak birşey yok burda ortak amaç belli para kazanmak. Ben senden daha çok al sat yapıyorum buna emin olabilirsin :))

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Kardeş bu tepki değil. şimdi nerde makas az ise ben ordayım. nedeni ben çok alsat yapan biriyim. Beni yanlış anlama kimseyi kırmak istemem

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Evet basit yani ben doğruyu söylediğim için niye bu denli tepki verdiniz anlamadım doğrusu.

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Yok haberim. ben de tl olmaz. ya dolar ya gümüş

mt1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

O zamanda ben başkaya yere geçerim, bu kadar basit

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Vakıfta makaslar ilk seviylerde değil yoksa millet niye aktife yönelsin

Ceu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ceu ()

Bu olayı vakıf katılım İçin de söylüyorlardı hala makas çok düşük durumda.

0BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Arkadaşım sana gerçekleri söylüyorummyatırımcı sayısı az olduğu için makası uygun çok yakında talep oldukça bu gördüğün makaslar hayal olur

0BeğenmedimŞikayet

mt1 ()

Bundan haberin var mı?
Hesabınıza tanımlanan Aktif Hesap özelliği ile hesabınızdaki 200 TL tutarın üzerindeki bakiye otomatik olarak gecelik repo ile değerlendirilir, böylece sizin uğraşmanıza gerek kalmadan paranız durduğu yerde değer kazanır.?

6BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Allah aşkına bir günde bana güzel şeyler yazınya. Sizi bedava bilgilendiriyorum, bir like bile vermiyorsunuz. Yanlış anlamayınız ben like meraklısı değilim. sadece paydalı olmaya çalışıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

mt1 ()

Brent petrol çıkışta

0BeğenmedimŞikayet

Tıkandı_baba ()

Güvenli değil dediler parayı kaptirmayalim hocam

1BeğenmedimŞikayet

BİLENDER ()

Bu gidişle yakında kazanmayacaksın vakıf katılımı hatırlatırım ne kadar yatırımcı sayısı artarsa maksda o denli artıyor

1BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Ben para kazammanın yolunu buldum.
Çok teşekkür ediyorum aktif bankı tavsiye edenleri

mt1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mt1 ()

Demek ki böylede banka kazanabiliyormuş tfx küvet bilmem ne hep kanımızı sömürmüş

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum