Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (213)
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()sen bu iste baya iyi analiz ve grafikcisin gormus oldum yukari analizin nedir kisa vadede gelismeler olurmu 6.30 civari erken zamanda gorunebilirmi
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()malesef...
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Ne kadar derken 21kilo:))
Hehehe_09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetbayramhisar ()Kar varmı eyt apla egleniyormuyuz korkarım sermayeyi batırdık sizinle izindeyim al de satayim sat de alayim
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()4 sene değil 4 ay tutsak bile iyi bazen onu bile yapamıyoruz :)
crazy_blue için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Helal olsun sana :)
Dostum bir kerede haklı çıkmasan olmaz mı :(
Aşağı doğru elliot çalışman varmı bıçağın acısını hafifletir belki
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()hayır az gümüş 6.49. dan
çoğu tl
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Siz full gümüştemisiniz?
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Nasıl_oynanıyor ()Benim de 6.50ydi ortalamam sonra 6ya inince acele ettim ordan full girdim yoksa parçalı alım yapsaydım 5.60ları da yalardım . Nasip
Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZGK ()en iyisi hocam çıkacak birşey olursa unutmazsan haber ver
benim birşey öğreneceğim yok geçti benden
1BeğenmedimŞikayet
Mstcn90 ()Aynen bende ons taraftarıyım. Tl olarak hedef veriliyo çok saçma geliyo zaten :)
0BeğenmedimŞikayet
Zafrecr ()Benim devreler az kaldı yanmaya
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Hocam 20 ye giderse 5 e düşer
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Valla 5.40 da gordum 20 dolarlar konusulunca alamadık korktuk açıkcası
Nasıl_oynanıyor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
crazy_blue ()şaka bir yana, orası öyle de işte sabredemiyoruz hemen olsın istiyoruz
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar01 ()20 derken?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gram olarak kimse bilemez. Ons olarak takip edelim.
@Mstcn90
Mert_712 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim1414 ()ben de aynı düşüncedeyim.. 24. x seviyelerinde en azından bir miktar yapmadığıma pişman oldum. sanki yapmadığımız her an zararı daha arttıracak diye korkuyorum:(
Neslihan26 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gelişmeleri hem takip edemiyor hemde yorumlayamıyorum. Teknik daha kolay geliyor. Şunu söyleyeim 20 ye kadar full gümüşe girmeye çalışın. Sonra arkanıza yaslanın. Ama hepsini 20 den almak için bekletmeyin. Alımlarınızı 20 olmadan tamamlayın bırakın 20 olsun. Önemli degil.
izleyici1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
crazy_blue ()4-5 senede bayağı kar alırsınız diyor. ula ben yarını zor ediyom ne 5 senesi :)
Zafrecr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_712 ()Bu grafikte dip gümüşte kaç oluyor 5.00 mi
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Evet biliyorum evet)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Yok o anlamda söylemedim 4-5 sene önceki rakamlar 1.80 ler şuanda nasıl gelmesi imkansız rakamlarsa 4-5 sene sonra buralarda komik rakamlar olcak bence o manada soyledim
0BeğenmedimŞikayet
Hehehe_09 ()Ne kadar gumsuunuz var hanim efendi
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zafrecr ()4 5 sene sonramı cıkacakmış
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hiç araştırmadım. Çok bildigim konular degil. Biliyorsun ben dolarcıyım :)
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Burdan alım riskli mi peki satış gibi
1BeğenmedimŞikayet
izleyici1 ()sevgili super conqueror uzun zamandır senı takıp edıyorum. Sayende ufakta olsa kazanımlar elde ettım. Bunun için teşekkür ederim. Nacizane bir kaç soru sormak isterim. En son paylastığın grafik dısında mevcut pıyasaları nasıl yorumluyorsun? Sence suan ki mevucut piyasa da amerika da ki para desteginin süpheli olması vs. Verdiğin grafi destekler nitelikte mi? Yatırım tavsiyesi olmadığını biliyorum fakat. Ben 6 05 te cıkarak tamamen pozisyon aldım. Alımlarını 3x miktarlı bir fiyatta kac parca yapman daha iyi olurdu? Şimdiden teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Var ama garantisi yok :)
A29 için cevaplandı (yorumu göster)