Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet tabikide. Benim bekledigim gibi olmayabilirde. Daha kapsamlı bir düşüş dalgasıda olabilr. Yada 5 li dalga bitmiş ben görememişimdir. Çok farklı sayım ve analiz yapanlarda var. Onlarıda takip etmelisiniz.
Alixyz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()peki ustad bunun kesin olacagini kestirebiliyormusun ya islemezse grafik yururse yukari 27 onslara kadar merka ettim simdi?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam bu analizde yanılma oldu mu daha önce
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()aynen bebde ayni dusuncedeyim 27 ons arkasi o uc geni yapabilir 24 calisacak diye kesin bisey yok sadece cizim. yapmis buralarda kaparsa onlar yarina daha iyi olur 25 dolar bekliyorum en azinda yakin
1BeğenmedimŞikayet
Alixyz ()Eline saglik grafik ve emek icin ama bu analizin cop olma ihtimalide mevcut anladigim kadariyla..
0BeğenmedimŞikayet
Mstcn90 ()6.03 civarı kâr realiazasyonu başlıcak diyosunn
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()4 orada bitemez. O zaman bu analiz çöp olur.28.85 i geçmemeli. Hatta oralara hiç yakşamamalı...
1BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Teşekkür ederim zahmetlerinizden dolayı..
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Zamanla olur inşallah.
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alixyz ()Belkide 4. Nokta 27 onsta olacak olma ihtimali yokmu yani illa 24 oluncami 4. Kisma ucgene gecmis olacagiz ? 27 ye gidip 20 ye de dusemez mi yani?
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()cok calisiyorum. birinci firindayim. bekleyen 39. firinim daha var
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Dönüş varmı abi?24.5 e geldik
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafigin kendisi. Siz ne bekliyorsunuz :)?
ozcan81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()tEŞEKKÜR EDERİM. çOK çalışmanız gerekecek :)
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam o bölge 23.93 de mi başlar hocam ordayken siz bi grafiği bakıp tekrar bilgilendirirmisiniz hocam
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim.
Melaike için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet beklentimiz aynen devam ediyor. Kırmızı bölgeden satışların gelmesi.
@Bal2kes
@architect
Ahk1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam 24.5 dönüş olma ihtimaline devam mı?
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Yani şimdi 23 90 sonrası
21 00 onsa düşüşmü
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam 24 24-50 arasından düzeltme mi bekliyorsunuz ? Geçen hafta 4 e gidiyoruz demiştiniz, hala geçerli mi?
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Hocam teşekkür ederim emeğinize sağlık
9BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()En azından grafik okumayı ögrenmelisiniz.Çunku grafik olmadan hareket etmek gözü kapalı yürürmeye çalışmak gibidir.Saygılar.
Pacio_Yatırımcı_Olan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pacio_Yatırımcı_Olan ()bide açıklamasını yaparsan ne güzel olur abi bizm gibi üç beş kurusu olupta yatırım yapmak isteyenler için bilgilendirmiş olursun. iyi akşamlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bir gün insallah benim de çalisan bir grafigim olacak. elinize saglik.
0BeğenmedimŞikayet
15murat ()Kaç olur gumus
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()hocam işin gerçeği 5.18 gibi bir rakam buluyorum alım fırsatında ama hep dolar tl kuru işimi zorlaştırıyor hala buranın asıl alım yeri olmadığını düşünüyorum sorumluluk bana ait kendi yatırımım sonuçta :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bunu kimse bilemez.
kayra09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()5. dalga başında dolar tl kuru ne olur sizce?
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()Hocam şu grafikleri bide Türkçe cevirseniz bizim anlayabilcegimiz dilden :)))
0BeğenmedimŞikayet
ozcan81 ()20lere geri ineceğine dair deliliniz nedir