Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
1BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Tamam inşaAllah kardeşim
nrnkrnz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nrnkrnz ()Amin abi Allah razı olsun dilin ne güzel dua ediyor beni de unutmayasin dualarında aklına geldikçe:)
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Hayırlı bereketli kazançlar olsun inşaAllah cümlemize kardeşim
Benimde aynı 2. Sayfaya almışlar önemli değil gönüller bir sağolasın eyvallah sıkıntı yok @nrnkrnz
1BeğenmedimŞikayet
nrnkrnz ()Hayırlı günler abi mesajımı görmüşsün:) mesajım ana sayfaya düşmüyor da hafta içleri
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Hayırlı geceler hocam Allah cc emanet olunuz
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Tamam hocahanım Allah emanetsin. Hayırlı geceler görüşrüz :)
0BeğenmedimŞikayet
nrnkrnz ()Ben gider esaretci nasılsa mesajım görünmeyecek ben de sana yazayım direk dedim hayırlı geceler Allaha emanet ol:)
Esaretci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Aynen öyle üstad. Umarım bu bilinç üst düzey olur burda...
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()her fıkır degerlıdır, buranın amacı da odur. yoksa bırbırımızı suclamak fısekcı selalecı dıye asagılamak vs ıcın. fıkırler dınlenıp harmanlamak ıcın kurulan sanal mekan dıyelım
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Tşk ederim üstad açıklaman için. Zaten karar kişinin kendisine aittir. Kimse suçlanamaz. Sadeve akıl akıldan üstündür. Fikir almada fayda gördüğüm için soruyorum emeklerinize sağlık. Bol kazançlı yatırımlar dilerim ...
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()21-50-100 gün ortalamalarına bakıp bolınger dar ve genıs band aralıklarına ve bazı ındıkator fıbo gibi verılerı takıp ederek alım rakamı belırlemek gerek, bunlar bazen 3-5 asagı yukarı gosterebılır.
Ama kendınızce saglam yer olur karar sıze aıt olur rısk sıze aıt olur, kımse suclanmaz ve daha alttan alıp stres yapmak yerıne yukselecegı yada yukseldıgı yerden alım yaparak işi saglama almıs olursunuz.
daha altlardan alım yapanlardan daha yukarı satmıs olarak o acıgı kapatmıs, daha az sters yapmıs ve daha saglam hareket etmıs olursunuz.
Nacızane uyguladıgım ve ızlemeye calsıtıgım yoldur.
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Anladım aynen öyle katılıyorum size...
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Duserken almaktan(düşüşün nerde bitecegi bilinmez) yükselırken almak saglam alımdır.3 kurus az kazanılabılır ama saglamcılık gostergesıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Esaretci ()Yani riske girmeden alım yapmak üstad öyle mi. Bşraz üstü olsun ama sağlam olsun altın :)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bazen destek altı almaktan direnç üstü almak mantıklıdır, herkes bu cumleden anlayamabılır ama tecrubelı olanlar ne demek ıstedıgımı anlayacaktır.
Onemlı olan saglam alım yapmak rakam bazen onemsızdır, satacagımız hedef onemlıdır
Esilaseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
senyor06 ()şimdi al öyle düşünüyorsan.6.80 den düştü en dibi kim yakalamışki sen yakalayasın :)
Esilaseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esilaseda ()5.5 altı geldi gumuste almadım hata mı ettim beklemekte bilemedim
1BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()tamam hemso seni takip ediyom zaten yarın paslasırız yıne ALLAHA EMANET
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()cok kısa vadecı degılım, ufak hareketlere bakmam, alır hedef beklerım
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Kardesım gun ıcı sureklı pcde olmayabılıyorum, ama her dusute alım yaparım. Hafta ozellıkle yogun oluyoruz
üçkardeşler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hseyim ()Salı günü altın düşecek bence bekle derim kendi fikrim
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()Bakalım 1874 1900 1920 bu hedefleri aşabilecekmi 1900 lerde geri gelirmi baya bi sıkıntılı olmaya başladı insanlar neredeyse aşı haberine üzülür oldu hakkımızda hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()hemso alınca yazarsan sevinirim. emegin için tsk ler
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()ben hep dedım 1800 altını gormuyorum, bana gore 1835 daha salarsa 1827 daha altını goremıyorum, yınede temkınlı olmak gerek
Kio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kio ()sanki 1750 alt gibi sen nedersin öyle bir görüntüde var 1850 nin altında yapacağı 4 saatlik kapanış o yönü işaret ediyor kimilerine göre dip o seviye tabi aylık kapanış da önemli istenilen seviyede kapanış gelmesse dahada aşağısı konuşulmaya başlar tabi bunlar birden olacak değil yavaş yavaş.
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Teşekkür ederim kardeşim ortalık karışık olduğu için ne olucağını bilemiyoruz sevgi saygi bizden yüreği güzel kardeşim
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen bende oyle dusunuyorum
Reyyan1453_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu hafta extrem bır durum olmazsa agırlık kısmını almayı dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Reyyan1453_ ()Elinize sağlik hocam artik bu hafta ici en uygun yerden almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()slm baskan düzeltme bittiyse alım yapalım mı acaba ne dersin