Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Helal olsun kardeşim sorun değil
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Vallahi iyi olur sizide yoruyorum hakkınızı helal edin çok teşekkürler.
DOGAN_71 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Hayırlı geceler kardeşim
Pierlotti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakaco61 ()Öyle ise özür dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Pierlotti ()Hayırlı geceler hocam
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Yükseliş başladığı zaman başladı diye yazacam dostum, 450 lerden ufak parça alsaydın keşke yüzde 30 gibi ytd
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Hangisi yükseliş trendi hangisi düşüş trendi usta olan sisiniz. bir beklendikten var ama neresi doğru rakam anlamadım. siz doğrusunu bilirsiniz bir etiket leyin usta doğru yerde bir sinyal.
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Usta dip noktası dedin ya bu pazartesi sabah açılış da hareket başlarmı bir sinyal verirmisiniz. ben anlamıyorum grafikten alım yeri nere olmalı nereye kadar beklenir. treni kaçırmamalı şimdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Pazar günü söylemişti söylediği tüm rakamlar geldi
Hakaco61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()6 gün önce yazdım zaten gümüşün yarısını satın en azindan diye herkese söyledim kardeşim
Hakaco61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakaco61 ()Düşeceğini de tahmin etseydin hafta başı keşke
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Aynen dostum 470 üstüne atmalı
cgty1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cgty1903 ()Yükseliş için üstteki kırmızı çizgi 470'lerin üstüne çıkmalı yani. Şimdi daha iyi anladım, teşekkürler.
2BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Duzeltme belki bir süre daha 1 1 buçuk ay devam edebilir, yükseliş başladı diyebilmemiz için üstteki düşen trend çizgisi kirilmalidir ytd
cgty1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cgty1903 ()Analiz için teşekkürler hocam, emeğinize sağlık. Düzeltmenin ay sonu mu biteceğini öngörüyorsunuz? Çok anlamadığımdan grafikte üzerinde göremiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Dediğim gibi paranızı 3 4 bölün, şu an al diyemem çünkü daha üstteki kırmızı çizgiyi kırmadı, kirarsa al diyebilirim ancak, ama yok illa alacam diyorsanizda kendinizi uzmeyecek şekilde paranızın yüzde 40 ini geçmeyecek şekilde alım yapılabilir yani temkinli duruş korunmali, ve sepet yapılmalı mutlaka, elde mutlaka TL veya dolar bulundurulmali ytd
Pierlotti için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pierlotti ()Hocam bana güven vermiyor bilmiyorum mantıklı gelmiyor alım şuan ins yükselir ben yanilirim
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Aynen dediği gibi kesin diye bir şey yok, sadece öngörü kardeşim, birazda teknik sadece kendine güven sonra bana güven dediğim gibi kardeşim
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Hayırlısı diyelim, inşallah yanilmam, teknik olarak gördüğüm şeyleri söylüyorum sadece, birazda dolar TL nedeniyle gram altın kendini yukarı atıyor hep, size tavsiyem önce kendinize güvenin sonra bana güvenin:) kendinizde bakabilirsiniz hani teknik grafikteki noktalara tabi yatırım tavsiyesi olmadan kardeşim:)
Hrk_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Horoz1420 ()Kesin diye bir şey yok kardeşim. 15 yıldır güvenlik görevlisiyim 11 yıl bankada kendi bünyesinde çalıştım %100 korumada yoktur hiç bir şeyin garantisi de yoktur. İnanın analiz o bu şu o genelde boş. Bı araca bindim kaza yapacağın bellimi değil bitti.
1BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Kesin diye bir kimse soyleyemez, ama teknik olarak oraların altını görme ihtimali var elbette, son attığım grafikte egerki üstteki kırmızıyı çizgiyi kirarsa yeni bir yükseliş başladı diyebiliriz, şu an daha üstteki kırmızı çizgiyi kırmış değil, o yüzden yükseliş başladı diyemeyiz, güvenli alım bölgeleri 450 arası 422 arası olarak düşünüyorum tabiki ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hrk_ ()Üstat iyi akşamlar gerçekten sizin dedikleriniz hep çıktı sizin görüşleriniz benim için önemli çünkü çok netsiniz size güveniyorum
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()450nin altina kesin inermi diyorsunuz..
0BeğenmedimŞikayet
Gölge58 ()Aynen katılıyorum dostum
4BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Gram altın yok 380 olacak yok 250 olacak yok bitti çöktü vs gibi şeylere inanmayın, asıl yükseliş daha başlamadi altında, altın tarihinde hiç görülmemiş zirveleri yoklucak buna emin olabilirsiniz, içiniz rahat olsun, 422 olarak belirlediğim dip noktasına kadar alımlarınızı yapabilirsiniz, belki 422 bile gelmeyebilir ama gelirsede orası bizim referans noktamiz olacak, cizgilere baktığımız zaman hepsi yukarı doğru çıkmaya başlamış, 100 günlük 200 günlük çizgiler hepsi yukarı doğru gidiyor, bollinger bandida yukarıya doğru meyilli, yani kendini kıdemli zanneden analistlere prim vermeyin derim, altınin yönü açık pozitiftir, çizgiler yukarı doğru açılıyor ve genişliyor, daha tepe noktasını görmedi yani, dolar TL kaynaklı yoluna devam eder gram altın, dolar 8,25 olursa sene sonu ons altın ise en kötü ihtimalle 1900 bile olsa gram altın 504 lira oluyor yani kafanızı karıştırmayın altın çökecek sözlerine itibar etmeyin derim, bu anlattıklarım tamamen kendi şahsi fikrim olup yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
DOGAN_71 ()Arkadaşlar 422 lere kadar bence sorun yok, 422 lerin altına düşmeyeceğini düşünüyorum çünkü dolar TL nin yükseleceğini düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir tamamen kendi şahsi fikrimdir