Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@Keten_prens Uzman olmayan arkadaşlar için bu grafiği kısaca açıklayabilirmisiniz?
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()tüm sorulara cevaben " biz buna 2. dalga diyoruz... " ... bkz. eliot 2. dalga...
acemi1015 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isamin ()Onur abi sizmisiniz
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bende 14 onstan baslayarak 28 ons zirvesi alıyorum 7.00 ons cıktı. olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Akireb ()Onursal hocam bu derginin oradaki duvardaki tabloya benzemiş aşağıya uzun bir çizgi gelen vuruyor giden vuruyor :)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
acemi1015 ()Böyle olursa selasız gömeriz gümüşü artık
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam genel olarak yükseliş bekliyosunuz değil mi
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Rasyodan dolayi inebilir rasyoda kanala girerse 160 ile 170 arasi bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()İhtimal dahilinde zatwn öyle mümkün değil hemem yukatiya vurmalari ben inanmiyorum benim kanaatim yerinde saydiracaklar
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()İllaki bir parça yerinde sayacak. Fiziki alımı yapınca beklemezler.
Efe04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()Kulp orani kadar cikamaz sanki ustad..
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()15.5xx lerde artık asıl düzeltme bitmesi lazım abi ama zaman alacak sanki bir kaç ayı var gibi duruyor siz ne düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Hoşbuldum Nasılsın kardeş ? Tahminen 19.7 gibi bu kur yukarı yapar. Çünkü yatay nokta burada bitiyor. Oradan devam ederler gibi geliyor. Bir yazı paylaştım 3 yada 4 mesaj önce onu okursan işin mantığı orada var
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()Hocam hemen olurmuki öyle yerinde saydirmazlarmi biraz
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()14$ söz ediyorlar
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()19 ile 20 arasında destek bulup yukarı atar gibi görünüyor. Yukarda 29 dolar üzeri yapar gibi geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Mstf33 ()sen adamlarj öldürürsün
0BeğenmedimŞikayet
babahan79 ()Olursa, çarşı karışır:)))
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()Hocm sitedekiler kalpten gidecek. )))
0BeğenmedimŞikayet
aysellll ()Hocam ne yaptınız siz? Aman diyim. Olmasın diyim. Ters flamayı yeni atlattık. Bu yürek ters bir fincanı kaldırmaz.
0BeğenmedimŞikayet
HappY1234 ()Yok hocam bunu oluru felan