Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Tsşkürler hocam
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Faiz artmazsa dolar 8.15'e kadar gidebilir. O arada gümüş de 6.60'a yaklaşır. @M_edis
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Elimdeki tüm emtiaları cıkıp persenbeyi bekliyeyim dedim altını140 gr bıraktık gümüsüde sattık tekrar 6.40 daldık bizi ne hale dusurdu gumus su anda bile banka 13 faiz veriyo
0BeğenmedimŞikayet
M_edis ()Dolar atrisi ile mi yükselir yani hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Ercan1988 ()Ya abim panik olma ben ilk girdim 55 bin zararla zararı kapatdim üstüne 50bin kar yaptım vaktin varsa bu sitede yazılanlara kulak asma buraya bakarsan psikolojin bozulur gümüş düşerken farklı insanlar çıkarken farklı insanlar gümüş kullanılan yıllar sonra paslansn çürüyen bı emtia ama altın öle mi gümüş rezervi 100 senede ne kadar azalmış bı araştır piyasada azalan ürün nadir bulunan ürün fiyatı d usermi ailenle vakit geçir eğlen mene bak arsa aldimde 6 ay unut gel altı ay sonra üste zararın kadar kar al kendine iyi bak bu sitede vakit harcama burdakiler kısa vadeci alsatcilar sen uzun vadeci ol
21Gucci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Celik bey mb faiz artırımı yapmaz ise gms 6,60 görürmü sizce
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Yok senin tahminin demedim zaten millet hep öyle söylüyor ons daki düşüşü söylemiştin altın sayfasında sana şelaleci demişlerdi az çok tahminin nedir bu bölge gümüş için iyimi ytd
0BeğenmedimŞikayet
Musti_can ()Mb nin son şansı bu sene sonu için faiz sabit kalırsa bi daha çekemez hocam gücü kalmadı faiz silahını çekmek zorunda yoksa bu dolar düşmez
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()O tahmin benim değil kardeşim.
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Çelik 5.50 beklentisi hâlâ devam ediyormu ytd
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sene sonuna kadar 400 puan artırmasını bekliyorum. taksit taksit ya da toptan artırabilirler.
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()Dolardan tl ye kaçiş olur gümüşe değil
3461of için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
21Gucci ()İnşallah öyle der ve bütün insanlar için her şeyin hayırlısını diliyorum hayırlı geceler değerli @celik2119 hocam
0BeğenmedimŞikayet
Efe04 ()Artıracak piyasa düzeni sağlamak için mecburlar
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
3461of ()Yani dolardan gumusemi kaçış olur
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Mb Faiz artırması imkansız gibi birşey
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Hocam persenbe merkez faiz artırmassa gms pılını pırtını topla tasin mı diyon tes
0BeğenmedimŞikayet
Aliby ()Faizleri düşürmezler kardeşim zatn dolar aldı başını gitti çıkarmasalar bari diye dua ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Sıradanbiri ()Ne zaman açıklama
0BeğenmedimŞikayet
Mali_Müşavir_ ()Bende gümüşe girdim ana 6.43 maliyetim sizce ne durum gösterir bize?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tek çare MB.
Sıradanbiri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sıradanbiri ()Hocam bende 6.80 den tersteyim vakit geldi çıkamadım da 2 aydır bekliyorum bir ışık var mı dersiniz tablo vahim gibi
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Merkeze bağlı. Faiz artırmayacağım derse size kaçış fırsatı sunar.
21Gucci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
21Gucci ()Haklısınız hocam şimdi daha iyi anladım mantığını çok teşekkür ederim sizce ne zaman kurtulurum tersten 6.80 30 kg gümüş