Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Üstad 1800 altına derin düşüş beklemiyorum beklentim. Aşı olayı, virüs olayı, abd seçimleri bunlar ons etki eden etkenler. Dxy endeksi kuvvetlendikçe ons ve diğer pariteleri düşecektir
Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Peki üstad senin ön görün nedir? Yani tama destekleri vermişsin ama tahminen kaça kadar kırılır, tekrar bu seviyelere gelir mi? gelirse ne zaman gelir.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Onu da söyleyemem mağlesef. İyi geceler
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ona karışmıyorum mağlesef birşey diyemem. Onu sizin bileceğimiz bir durum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Günü tam belli değildir hiç bir zaman. Şuan ki bölgeden de dönüş yapan bilir yada üst dirence doğru devam da edebilir. Yatır amaçlı değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Obo için daha erken bakalım ne olacak.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen üstad bakalım ne gösterecek bu hafta tam bir yönü belirlesin görelim.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()1800 lere Obo var burada
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()En son kırmızı mumdan bir önceki kırmızı mum yeşil mumu komple kaplamış yani düşüş mumu hocam orada sinyal gelmiş yani buda onayı olmuş
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()dolar sayfasında var grafik
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Grafiği paylaştım bakarsınız..