Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()Ustam belliki canı yanmış birisi. sen sıkmayasın canını. Arada sırada olur böyle şeyler sen daha iyi bilirsin ustam seviliyorsun
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Desteğiniz için tesekkürler hocam, bekliycem baska yolu yok..
6BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tradingview'dan BTC. D yazın piyasa hakimiyeti ve para en çok nereye akiyor kısmı, piyasanın lideri, krali kim görebilirsiniz ve sanki piyasayı bizler yönlendiriyoruz işinize gelirse bakarsınız grafiğe gelmezse engellersiniz sizde bizde görmeyiz yazdıklarınızı olur biter.. Aynen öyle benim zararım yok şuan bu işte teknik grafik ve yönünü bilemeyen terste kalması %de90'dir gerisi de şansa kalmış bizlee önümüze teknik analiz ve geçmiş grafiklerden ders alarak yolumuza devam ediyoruz.. Burada terste iseniz sorumlusu sizsiniz burada bizler yardımcı olmak için varız tartışmak için değil, bizi bilen biliyor yıllardır ve burada değerli dostlarin bir nebze olsun yardımları oluyorsa bilin ki karşılıksız olduğudur..
Paracı7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyktHzl ()Toplam coin adedini ve bunlara dagilan hacimi dusununce istisnalar kaideyi bozmaz diyesim geliyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Antepleee ()Btcye bağlı diye birşey yok aslında millet altları satıp btcye geçtiği icin hepsi ona baglı diyoruz
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Birtek siz değil çoğu arkadaş terste sabretmemiz çok önemli bu piyasa da 1. kural sabretmek.. Lazım olmayan bir meblağ ise beklemeniz sizin için uygun gibi görünüyor..
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ya anlık takip edeceksiniz ya da orta/uzun vade alıp kenarda beklemeniz arada bakmanız psikolojinizin bozulmamasi sizin için en önemli konudur.. Bu piyasa maalesef ki BTC'ye bağlı olduğundan altkoinleride peşinden sürükleyen bir piyasadir, terstesiniz ve satmadiginiz sürece klasik bir sözdür beklemeniz uygundur.. Stoploss nedir ne değildir biraz you... 'dan araştırmanızı tavsiye ederim.. Hepimizin en büyük hatalarindan birisi de bu piyasayı bilmeden, gözlem yapmadan alım satım yapmaya karar verdiğimizdir..
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()uzun vade düşününce böyle oluyo, al sat yapmadım, bekleyim, yatırım olsun dedim, batıyorum:(
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Hocam, ben hiç stop uygulamıyorum, neye göre nerede stop vermem gerektiğini de bilmiyorum:( su an 80 bin civarı tersteyim:(
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sazı eline aldı BTC.. BTC DOMİNANS şuan günlükte 50 MA seviyesi % 61.19 seviyesinde ve bu seviyenin üstünde kalması tutunması bütün oyunlar BTC'nin eline geçebilir üste doğru % 61.62$ seviyesinde kapanislar gerçekleştirirse şayet, adım adım 100 günlük MA % 63.06 ve ardından 200 günlük MA % 64.65 seviyelerine gitmesi olacaktır ardından altlarda olanlar için çok tehlikeli bir durum olduğudur onun için dikkatli ve stoplu bir şekilde gitmek önemlidir, bir yandan da BTC DOMİNANS'i takip edilebilir..
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Gunaydın hocam, emeğinize saglık.. Altlarda beklemedeyiz, Allah sonumuzu hayretsin..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın dostlar, tşk ederim.. @Bufalo3461 kolay gelsin, bol kazançlar..
Diyergani__21 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()Günaydın hocam sanada kolay gelsin
2BeğenmedimŞikayet
Diyergani__21 ()Günaydın hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. varliginiz daim ve sağlıklı olsun