Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()teşekkür ederim dostum. bir kaç gün önce bende öyle bir grafik paylaştım. 57-58 beklentim vardı ama bu aylık grafik, buradan dönüp tekrar 57-58 yapıp yapmayacağını kimse bilemez.
bi_ti_si için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bi_ti_si ()Çeşitli sitelerde dominance bullish bat formasyonu yapıyor diye sıkça paylaşım oldu. Buna göre 58-57'lere düşüp ardından 64 ve 67 dirençlerine uzanıyor. 59'u kıramadı henüz. Ama erken dönse kim ne diyebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Emeğine sağlık. :)
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Çalışmayan var
blkstallion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Yok ya abi o değil ya
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()gördüm şimdi ama o bart çalışmış zaten.
mahir1835 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Yok normal düz
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()ters bart mı görüyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Kendi acemi bilgim :) alanı biraz daraltınca benziyor senim gradik uzun gibi geldi bana uzatma az çek içe daralt görüceksin sanki ama nasıl bakmak istersen öyle olur :)
0BeğenmedimŞikayet
blkstallion ()grafiği nerden buldun?
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Ben ekran resmi aldım grafiğin ama paylaşamıyorum grafik iznim yok malesef @admin bey sadece tek seferlik hak tanısa
0BeğenmedimŞikayet
mahir1835 ()Abi ltc de 4 saatlik grafiğinde bart var gibi ne dersin bakarmısın bi