Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
HammerSickle ()Aşıyı abd bayrağına vuruyor.. abd bayrağı aşı yedikçe, abd bayrağı vitamin aldıkça büyüyeceğini düşündüm nasıl ki hasta olan bir insan a tedavi yapılırsa kendisi ileşiyorsa bu da onun gibi bişey..
iplikci_needim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()inşaallah biz türkiye olarak buluruz
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()tabiki bulan dönecek köşeyi :)
Taha80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bence aşiya cok para harcadik emmeee asi bayragini biz dikcez diyo
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taha80 ()Daha çok aşıyı bulursam köşeyi dönerim diyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()teşekkür ederim cevabınız için.
Analitik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Bu çok zorlama bir yorum oldu bence. :)
Aşı haberi o kadar kullanıldı, defalarca bu haberle trend durduruldu ki artık gerçekleşmesi durumunda çok büyük bir düşüş beklemiyorum. Makul bir realizasyon olacaktır, düşüncesindeyim.
0BeğenmedimŞikayet
iplikci_needim ()herkesin bakış açısına göre farklılık gösterir görselde aşı bulunursa altın ve doların düşeceği imajı verildiğini görüyorum altın aşağı doğru dökülmesinden aşağı yönlü ve abd bayragının da aşağı yönlü dalgalanmasından bana doların da düşeceği imajını veriyor. aşıyı dik bir şekilde de koyabilirlerdi bu durumda bayrak yukarı yönlü olup doların çıkışını da izletebilirlerdi. tabi sonuna kadar şahsi görüşümdür.
HammerSickle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()aşı geldimi altın düşer dio resim
3BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Her ne kadar, aşı araştırmalarına harcanan paraya yoran dostlar olsa da ABD'nin AR- GE fon büyüklüğü içinde konunun bu yönüyle The Economist'te yansımış olduğunu düşünmüyorum.
Belki şöyle yorumlamalı: Pandemi nedeniyle hızla eriyen ABD ekonomisinin bayrağı daha ne kadar dik tutulacağı, sanal güçlü usd görüntüsünün daha ne kadar sürdürülebilir olduğuna dair şüpheler var.
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HammerSickle ()Aşı bulundukça altın değeri düşer altın düşerse dolar yükselir
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()bu resimden ne anlam çıkarmalıyız?
1BeğenmedimŞikayet
A29 ()Bence en uygun sabır ve basiret:)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Abd aşının ucunu tıkamış yapılan tüm aşı araştırmaları paralarının bitmesinden başka işe yaramıyor diyor sanki :)) ytd