Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 22:08:07
EUR 36.0193 22:08:07
USD 34.5454 22:08:07
ALTIN ONS $2709.4300 22:08:07

Grafiği gönderen: Analitik

⭐⭐Analitik ()
Gümüş
The Economist dergisinin bu sayısında yayımlanan ve güncel ABD ekonomisini temsil eden illüstrasyon.

Aynı sayılı derginin "geleceğin ofis yaşamını" anlatan resminde yer alan ve anlamı olmayan duvardaki grafikten, hiç ilgisi olmamasına rağmen emtia için kasıtlı felaket senaryoları üretenlere ithaf ediyorum.

İnsaf, sabır, mantık, vicdan, basiret... daha ne dileyeyim? :)

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

HammerSickle ()

Aşıyı abd bayrağına vuruyor.. abd bayrağı aşı yedikçe, abd bayrağı vitamin aldıkça büyüyeceğini düşündüm nasıl ki hasta olan bir insan a tedavi yapılırsa kendisi ileşiyorsa bu da onun gibi bişey..

iplikci_needim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

inşaallah biz türkiye olarak buluruz

Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

tabiki bulan dönecek köşeyi :)

Taha80 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

bence aşiya cok para harcadik emmeee asi bayragini biz dikcez diyo

ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Taha80 ()

Daha çok aşıyı bulursam köşeyi dönerim diyor sanki

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

teşekkür ederim cevabınız için.

Analitik için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Analitik ()

Bu çok zorlama bir yorum oldu bence. :)

Aşı haberi o kadar kullanıldı, defalarca bu haberle trend durduruldu ki artık gerçekleşmesi durumunda çok büyük bir düşüş beklemiyorum. Makul bir realizasyon olacaktır, düşüncesindeyim.

0BeğenmedimŞikayet

iplikci_needim ()

herkesin bakış açısına göre farklılık gösterir görselde aşı bulunursa altın ve doların düşeceği imajı verildiğini görüyorum altın aşağı doğru dökülmesinden aşağı yönlü ve abd bayragının da aşağı yönlü dalgalanmasından bana doların da düşeceği imajını veriyor. aşıyı dik bir şekilde de koyabilirlerdi bu durumda bayrak yukarı yönlü olup doların çıkışını da izletebilirlerdi. tabi sonuna kadar şahsi görüşümdür.

HammerSickle için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

aşı geldimi altın düşer dio resim

3BeğenmedimŞikayet

Analitik ()

Her ne kadar, aşı araştırmalarına harcanan paraya yoran dostlar olsa da ABD'nin AR- GE fon büyüklüğü içinde konunun bu yönüyle The Economist'te yansımış olduğunu düşünmüyorum.

Belki şöyle yorumlamalı: Pandemi nedeniyle hızla eriyen ABD ekonomisinin bayrağı daha ne kadar dik tutulacağı, sanal güçlü usd görüntüsünün daha ne kadar sürdürülebilir olduğuna dair şüpheler var.

uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HammerSickle ()

Aşı bulundukça altın değeri düşer altın düşerse dolar yükselir

uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

bu resimden ne anlam çıkarmalıyız?

1BeğenmedimŞikayet

A29 ()

Bence en uygun sabır ve basiret:)

1BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

Abd aşının ucunu tıkamış yapılan tüm aşı araştırmaları paralarının bitmesinden başka işe yaramıyor diyor sanki :)) ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum