Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
4BeğenmedimŞikayet
teamyankee ()@GümüşTüccarı dostum dün gece profilime baktığımda istifa eden ve site üyelikleri iptal edilen 25 üyeyi engellememin artık bir anlamı olmadığı için engellerini kaldırdım. :D
Benden gümüş ile ilgili yorum isteyen varsa GümüşTüccarı her gün yeterince bilgi paylaşıyor onu takip etseniz ve soru sorarsanız kafanızda soru işareti kalmaz.
GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kommegene ()vala hocam pek giremiyorum bu aralar ondan sen ne yapıyorsun nasısın
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Teşekkür ederim değerli dostum @Analitik biraz öyle oldu ama kurulum olursa sert olur hayırlısı diyelim bu ara değerli arkadaşlar bir gidiyor inşallah bu böyle devam etmez .. @es_ank ben teşekkür ederim sn @ALONE_EAGLE seni unutmadık @DOGANbey42 en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Analitik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erdalyanki ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Yıldızı yeni gördüm hayırlı olsun yakışır:)
0BeğenmedimŞikayet
yyemliha ()Allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Emeklerinize saglik teşekkürler ederim
1BeğenmedimŞikayet
Biricik ()Emeğine sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()Sayın @The_RePaN hocam çok açıklayıcı , aydınlatıcı , anlaşılır bir çalışma olmuş. Elinize , Emeğinize ve yüreğinize sağlık.
Saygılar.
4BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Cümleten teşekkür iadesi ederim @GümüşTüccarı @BossVurguncu @Lâ_Edrii @meyafarkin @Hamdi_ozen .. @Kommegene nerdesin ses seda yok
Lâ_Edrii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Analitik ()Elinize, emeğinize sağlık.
Direnç çok güçlendi, en büyük endişem bu.
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
GümüşTüccarı ():)) Bastacisin hemsom.
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Kaynamışsam iyi pişmişim demek biraz da latife olsun :)) moral olsun
GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lâ_Edrii ()Elinize sağlık sayın Repan, çok aydınlatıcı bir çalışma...
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Estağfurullah kardeşim değerli yorumların ve sabırlı telkinlerin için ayrıca teşekkür ederim
meyafarkin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GümüşTüccarı ()Ustad arada kaynamissin:)
Eline emegine yuregine saglik.
0BeğenmedimŞikayet
meyafarkin ()Güven veren biri olduğun ortada
1BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Teşekkürler hocam gümüs gercekten biktirdi usandirdi
1BeğenmedimŞikayet
Füss ()Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Tesekkurler abi
2BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Alt yorum @Serpila @GümüşTüccarı @yyemliha @Aynur1 @mustafa47 @es_ank @Biricik @Birtek @Füss @Mürteza67
1BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Eline sağlık @The_RePaN