Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0529 14:51:36
EUR 36.4919 14:51:36
USD 34.6333 14:51:36
ALTIN ONS $2631.6000 14:51:36

Konu: Btc 4h güncel durum

10035 destegimiz Stoch rsi pozitif kesmiş durumda desteğin uzerinde tutunuyor. Ytd

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

Daha öncede yazdım dostum aylık trend çizgisini kırdık ama retest etmemişti. Bu duzeltme olağan beklenendi. 12500 de herkesi bu sayfada uyardım. Ytd.

Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Ons da ayni grafiği takip ediyor. Btc ve ons için aşağılar uçurum. Ben sanmıyorum ki düşsün. O nedenle ümitliyim...

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Cumaya kadar 10000 ile 10300 arası oyalanir gibi. Daha sonra yon yukarı. Belki daha erken vakitte olur. Su piyasalar bir açılsın hele..

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

Önümüzde birden fazla alçalan üçgen var 10035 desteği kırdığı bir üçgenin desteği, daha önce 10250 dikkat yazdım. Oda bir başka ucgendi. Şuan 10220 ye kadar inmiş durumda. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

blkstallion ()

9890 desteğinden döndüğünden beri yukarı yönlü bekliyorum. Önümüzde önemli dirençler var onları da her ihtimale karşı paylaşıyorum.

Black2004 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black2004 ()

Ayni buna benzer bir grafik bana gelmisti. 75% yükseliş beklentili. Ama hala üçgen içindeydi. O nedenle ben zararda olmama rağmen fazla takmıyordum:) galiba sen de aynı fikirdesin:/?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum