Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0564 09:41:20
EUR 36.6469 09:41:20
USD 34.6669 09:41:20
ALTIN ONS $2634.4050 09:41:20

Grafiği gönderen: zirve35

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Alemdar ()

Sayın zirve Euro'yla Gbp'yi daha önce inceledim. üç aşağı beş yukarı birbirinin aynı neredeyse Gbp'ye gireceğinize al- sat farkı daha az olan Euro'ya girin bence.

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Tabi ustalar da bir bakmalı ama bence de düşüş beklentisi normal. Gece ben de gördüm bunu ama bu kadar ayrıntıya girmemiştim. Özellikle parabolic sar çok güzel görünüyor. Sinyaller ne kadar uzaktan gelirse düşsün isteyen için o kadar iyidir. Bir de o güne kadar (grafik günlü) noktalar sıklaşırsa senin pembe dairenin bile altına inebilir.

Uyumsuzluklar tamam... Grafik günlük olunca daha muteber bana göre. Ama burada iki yönlü bakmak gerekiyor ki takip eden arkadaşları yanıltmayalım.

Ya dolar kazanır bu parite düşecekse ya sterlin değer kaybeder. Sterlin 4. 22 idi ben sterlin şow başlamak üzere, 4. 05'e düşmeden sterline bakmam demiştim. Sterlin düzeltmesi bence bitmedi.

Dolar için de 2. 60 fiyatı bu hafta gelebilir. Bollingeri alta kırmış iki gündür... Hafta içi band içine girmesi muhtemel. Ama bu bir müjde değil. Trend kaydırıcı, resmi tersine döndürücü bir hareket değil bence.

Hafta içi bu seviyelerden bir parça daha dolar alıp kısmi yükselişte satma yoluna girebilirim. Pazartesi BİST pozitif açsın isterim. Alışım daha iyi olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

BlackkEagle ()

peki bu 1. 5495e gelmesi için sterlin mi düşecek yoksa dolar mı çıkacak sizce

0BeğenmedimŞikayet

BlackkEagle ()

1. 5495 mi hiç bulaşmıyorum o zaman: ))

0BeğenmedimŞikayet

BlackkEagle ()

zirve hocam merhaba..
nasıl bu hafta gbpusd aritesi önerir misiniz; ? yön yukarı mı

0BeğenmedimŞikayet

zirve35 ()

@karahilal hocam bakabilirmisiniz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum