Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0428 13:51:19
EUR 36.0782 13:51:19
USD 34.5740 13:51:19
ALTIN ONS $2705.8600 13:51:19

Konu: BTC Grafik 07.09.2020

Günaydın değerli dostlar, cümleten çalışan dostlara kolay gelsin..

BTC'nin şuan en düşük gördüğü seviye olarak altta 9.850$ seviyesi göze çarpıyor.. btc şimdilik sonuç olarak hala bir düşüş eğilimi içerisinde ve 10.000$'ın Altın a düşmesi durumunda riskler öncelik 9.850$ ve 9.625$ civarına kadar derinlesebilir.. BTC'nin önceliği günlük MA100 10.260$ civari seviyesinde tutunmali ve son olarak 10.500$-10.550$ bölgesinde en az 2 günlük kapanışlar yapması gerekmektedir.. BTC, haftalık 10.260$'a yakın bir seviyenin üstünde kapatması bir açıdan olumlu gözükse de BTC'nin 10.550$ seviyesinin üstünde alımların ve ivmenin hizlanacagida beklenebilir ve burası güvenli bölge sayılabilir.. BTC şimdilik saatlik görünümde 100 SMA'ya yakın bir direncinde mevcut olduğudur.. BTC'nin saatlik akışında 10.300$ civarında önemli bir düşüş gösteren kanal direnci mevcuttur..

BTC kisacasi, 10.300$-10.500$'ın altında olduğu sürece negatiflik bir durum ve düşüş riskiyle karşı karşıyadır.. Geçtiğimiz hafta içinde 10804.48$ desteğininde altında bir kırılım gerçekleştirmiş gözüküyor.. BTC, şimdi konsolide ve güç toplamaya çalışacak olması aynı zamanda 10.000$ seviyesinin üzerinde tutunmak zorundadır.. BTC, son düşüşün/düzeltmesi niteliginde kısacası %0.236 FiB geri çekilme, en yüksek 10646.75$'dan en düşük 9.850$'a gidip geldiği ve bu seviye ise (10274.03$)'dir burası kısacası saatlik görünümde bollinger bandı 10.300$'a yakın bir direnç olduğudur..

Kanal direncinin ve, son seanslardaki düşüşün/düzeltmesi olarak %0.382 FiB geri çekilme seviyesi ise (10536.36$)'dir burası güvenli bir bölgenin olduğudur.. Kanal direncinin üzerinde bir kırılma, fiyatı 10.300$ civarı bir seviyenin üzerine gönderebilir.. Ana destek şimdilik 10.000$ seviyesidir ve 10.000$ desteğinin altındaki günlük kapanışlarda kısa vadede 9.850$ ve CME'deki oluşan GAP 9.625$'a doğru düşüşü tetiklemek olacak ve buradan yukarı yönlü sekmesi ve hızlı ivmesi bile görülebilir çünkü CME'deki bu oluşan GAP'in tüm traderlerin bilmesidir.. BTC'nin önünde kisacasi 10.300$ - 100 SMA ve 10.500$ bölgesi seviyeleri en büyük engellerdir..

BTC'nin önünde ve yukari yönde ivme yapabilmesi için 10.500$-10.550$'ın üzerinde başarılı kapanışlar yapması mutlaka şarttır.. Başarılı kapanislarin ardından 10.800$-11.000$ direnç bölgesine doğru gitmesi olacaktir.. Saatlik MACD, kırmızıyı hafiften yakmış durumda.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin altında ve altında kalmaya devam ederse aşağı salınım yapmasına devam ediyor olacaktir..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Borsa mantigi gibi sagoll

Cengiz1968 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Ben genelde yüzde 10 aşağı alış yazıyorum. Gelirse yüzde 10 üzerine satış.

Gulbenc için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Selam, TL usdt çevirdim, 7.53. XTZ aldim, 2.555 den ilk islem. Satis rakami belirlerken nelere dikkat etmeliyim?

0BeğenmedimŞikayet

Edna ()

Tesekkurler hocam yazdiginizda trondaydin neoyuda degerlendirebilirmisim sizi takipteyim bol kazanclar

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Sermayeni tl ye çevirip elveda diyebilirsiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Ahaaa, terk ederken de usd mi ( bu arada usd den de nefret ederim, sistem aldirdi bana, gbp, chf olsa sahane olurdu) goturemiyorum. Sistem her turlu benden önde...
Tesekkurler bilgiler icin.
Sorularım olursa danışma sansi verirseniz sevinirim. Saglicakla

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Btc turk iyidir. Ani inişlerde geç verirler. Hemen satabilirsin. Ani çıkışlarda geç alırlar. Sen alabilirsin. Dolar her zaman piyasa üzerindedir. Dün dedim ya piyasalar kapalı.7.53 drn aldım. 7.70 gördü. Zaten işlem yapacaksan dolarla yapacağından tl yi unut. Amaç folar olarak arttır ak sermayeyi. Tl olarak zaten dolar artışından otomatik kazanıyorsun. Bırakacağın zamanda tl ye çevirip gidersin.

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Ben yeni yeni ogrenmeye calisiyorum sistemi, ayni şey aklıma gelmedi degil:)
Usd gönderilen ayri bir araci kurum bile bakiyorum.
Henuz coin alimi da yapmadim. O zamana kadar binance gibi araciları öğreneyim

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Ben de piyasada 7.45 iken 7.53 den aldım. 7.70 i gördü. Satsam 2000 tl kar bıraktı bir günde. Coin alacağıma dolar alıp satsam daha çok kazanırdım. :)

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Aynen takipteyim, emir girdim 7.53 ( 45 den bozdum vergi ekledim)
Bakalim alacak mi?

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Bakın 7.58 e geldi dolar.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

Papara kullanmiyormusun ordan TL ye geçmeden gönderebilirsin muhtemelen

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Evet, bankadan usd gönderilmiyor, ogrendim. Tl usdt al, islem yapa döndüm. Saçmalık. 1000 usd boz 7450, usdt al 967.
Iyi ki vergi yok

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Anladim, teşekkürler, tl yi usdt yapip islem acmaliyim. Sagol

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

7.45 imkansız. Ben dün bekledim 7.54 den aldım. 7.52 nin altına pek inmedi. Düşmesi için btc nin 10300 10400 lere yükselmesi lazım. Bence ucuza almak için bekleyebilirsin ama o düşerken coin fiyatları yükseliyor.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

Dolar transferi olmuyor benim bildiğim TL den geçersin. Ama TL burda dolardaysa bozarsan o ayrı.

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

46 dan bozup 65 den aliyorsun, kayba bak

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Onun için usd göndermek istedim, olmuyor, tl göndermem gerekiyormus. Ufak miktar tl gonderdim, usdt alayim dedim, 7.71 den bana satiyor. Emir verdim 7.45 gelir mi bilmem?

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Ben dılar yüksrlecek diye dolar ile alıp satıyorum. 7 tlden şimdi gelmiş 7.7 ye btc turk te. Benim elimdeki para 35 bin TL dolar artışından yükselmiş. Oda olmasa zarar daha çok

Maney için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Tabiki her yerde dile getiriliyor. Dolar önce 7.80 sonra 8.20 beklentisi çok fazla. Ileriki dönemde 14-15 bile olabilir

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Dolar alırkrn düşük komisyon var. Dijital dolar olduğu için vergi yok. coin alım satımlarında onbinde 5 komisyon var. Bu işle ilgilenecekseniz dolarla alıp satınki doların yükselişinden kazanın aynı zamanda.

0BeğenmedimŞikayet

Maney ()

Yükselicek beklentisini ben bi yerde görmedim ama varmı öyle bi ihtimal yada görüşün sence

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

Düşüşte yükseliyor ama birde piyasa da yükselecek beklentisi var

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

o daha rısklı bence. adı turk sıtesı ama ulkedekı reel dolar kurunun uzerınde ıslem yapıyor bınance dıs pıyasa ve aha uygun btc ye gore kur oranı. nerden bakarsan tutarsızlık nerden bakarsan gerısını bosver :))

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Btcturkte 7.71

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

suan bınancede 1 $ 7,657 tl . yurt içiindekı oranları unutun spot fıyatlar bu sekılde 2 3 gun sonra bu fıyatlar bıze yansır muhtemelen. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Gulbenc ()

Dolar alırken komisyon, vergi var mi?
7.46 tl=1usdt mi?

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sanırım arkadaş cevap yazmış borsadan borsaya USDT transferide yapabilirsiniz, ve aradaki makas farklılığından dolayı alım/satım yapılabilir bilginize tabii öncelik TL ile gönderim yapilmasi şartıyla..

0BeğenmedimŞikayet

Maney ()

Cengiz abi eskilerden bilirsin görüşünü alayım dedim doları aşırı yükselttiler sence bu düşüşün bi kokusumu?

0BeğenmedimŞikayet

Cengiz1968 ()

TL dışı gönderim yok. TL gönderip orda dolar almalısınız

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum