Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Orçun007 ()Yukari yönde daha istekli fakat büyük alim firsati olur 1760 gelirse golden grossa gider 2200 e kadar beklentim ; )) ytd
kar_kardırrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kar_kardırrr ()Grafik aşağı yönlü kırılması durumunda okun ucu 1760 Lara çarpar mı ( alım bekleyenler için ) ytd?
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()@YAGMUR3535 eksiği var derken ? :))) Sakın 27xx deme ? :) Bilemiyorum ...
YAGMUR3535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Selam @YAGMUR3535 nasılsın nerelerdesin ? :)) Arada uğra özletme kendini :)
0BeğenmedimŞikayet
YAGMUR3535 ()Olur olur gremsede yazıyorum ara ara
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Tamam kardeşim sağol.
isayk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Gelin arada boş bırakmayın burayi
0BeğenmedimŞikayet
YAGMUR3535 ()Hoşbulduk çok giremiyorum ara sıra bakıp çıkıyorum grafik gözüme çarptı yazayım dedim kasıma kadar böyle muhtemelen
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()bu yeni kanal demek ama herzaman o ana kanala döner bunu unutmamak lazım
0BeğenmedimŞikayet
YAGMUR3535 ()Anladım 2222 hedefini vermiştim ama büyük hedefi çizmemiş oda vardır mutlaka kendinde saklı kasada :)))
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Nerelerdeydiniz. hosgeldiniz bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Yılların tecrübesi bu kaptan yanildigini gormedkm desem yeridir. bu sayfada yok zaten özel sayfası var kendi profundan paylaşıyor.
1BeğenmedimŞikayet
YAGMUR3535 ()Kaptan kim bilmiyorum ama gün gelecek büyük adammış diyeceklerdir grafiğin eksiği var fazlası yok :)))
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Güzel degilmi? Olurmu sizce. bu arada nerelerdeydiniz
0BeğenmedimŞikayet
YAGMUR3535 ()Çok mu ütopik?