Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (79)
2BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()Hocam sizede like geldi
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Hocam merhaba beklentiniz nedir gumusde bende yeni aldım 6.46 dan
3BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Sanada like geldi
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Likelerimiz sende harcıyorum dostum, sana destek tam destek, ama bu gümüş bana hep köstek... köşe bekliyorum gümüşü yakalayınca kafasina vuracam
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat307 ()Artık yükselsede yüzümüz gülse. Umutla satmadan bekliyoruz ama bu geri dönüşler keşke dedirtti arrık.
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Kırılım noktası. Tamamen sıkışmış. Kedinin kulağını fazla bastırırsan huysuzlaşır.
Karadayi_akrep için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Tamam bizim kedi boğa üstünde gezmeyi sever, rodeocu kendisi.
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()İnşallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Efe_efe42 ()Ne analma geliyor bu kedi kulagi biraz acarmisiniz rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben kedinin sağ kulağını severim
2BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Bize kedi kulağı degil, boğa trendi lazım dostum, gümüş son düzeltmesini bana göre çoğunlukla bitirdi, artık uçuş pozisyonu alması lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()@Onursallls Abi sol kulak olduğuna göre buna bide baş lazım iri veya orta :))
0BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()sol kulağı olsun, gerçi sen onu hesaplamışsındır:)
0BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()Hocam bu kulak iyi kulak
Nereye kadar gider sol kulak
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Emtiada olana sorulur mu. Sağ kulağı düşünemiyorum
GokhaN_ist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Inşallah inşallah abi
0BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()senc hangisi:)
0BeğenmedimŞikayet
xo7 ()Bayağı büyük kulak...