Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah teşekkürler hocam değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için,
Hayırlı akşamlar
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@Periyot Alt grafikte bir yarasa modeli mevcut hocam. Şuan bu çalışmakta. Devamında düzeltme olabilmesi için 24,20 altında kapanış yapması gerekiyor. Sabırla Bugünü takip edelim bakalım. hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Aynen tut ki düşüşte de sevin alırım diye... Yükseliştede sevin satarım diye...
Full olmak eli kolu baglı olmak
Pınarrr86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Bu seviyeler ortalamamı cok cekmiyor ondan almadım elimde tl mi tutuyorum ne olur neolmaz
UsLaNMaZ__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Eylül 15 A BD toplantısı Küresel satış baskısı oluşturmakta. T rump ' in ben gidersem SP500 çöker söylemleri ayrıca endişe yaratmaktadır. Önümüzdeki bi kaç ay tahmin yürütmek ve grafik değerlendirmek için neredeyse imkansız hale geldi. fiyatlar istikrar kazanana kadar beklemekte fayda var şahsen bunu yapıyorum.
kaptroy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Sen alöadığın için yükselmiyo galiba
Saka bir yana en iyisi kademe..
Bence sakla TL ni. Yükselse bile sakla
0BeğenmedimŞikayet
Memet_13 ()5 dklikta kırmızı actı devam eder insallah
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Almam artık, kalsın Tl
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Yok hiç öyle yazmadım elimde tl ayırdım ben hep korkarım fullden bakarsan %20 gibi nakitim var
UsLaNMaZ__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UsLaNMaZ__ ()Sen bitirdim TL yi diyodun nası kirli çıkısın hee
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Elinde tl var alttan alalım
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Stop rakamı mı hocam 25.80
0BeğenmedimŞikayet
kaptroy ()Sayın @selcukcelik asıl merak ettiğim dediğiniz olursa tekrar bu seviyelere gelmesi ne kadar surer
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()25,80 a odaklanın . altına giderse herşey mümkün.
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaptroy ()Tekrardan elinize sağlık o zman ydt olmadan 23 yakın rakamdan toplamaya başlayalım
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Bu dediğin bugün zor olanaksız gibi
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alt yorum ve grafik Orta vade için Çalışmaya devam etmektedir. Takibi fayda sağlar. Bol kazançlar. ( YTD)
1BeğenmedimŞikayet
mt1 ()29.1 e yol al bakalım
41ahmet41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Ben teşekkür ederim. Doğru olanı yapıyorsunuz. Bol kazançlar hayırlı akşamlar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()26.35 den yeşil yaktı ama bakalım iniş çıkışa
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Buralardayım müdür. Arada bakıyorum yeni bişey varsa yazıyorum. Evet 5. kez Kritik bölgeye geldi. DXY çok güçlü. direniyor metaller.
_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayırlı akşamlar Selçuk bey faydalı
Paylaşımlarınız için teşekkürler
Hocam kırılma ihtimaline karşı yüzde 20-25 TL tutuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Ozaman hep birlikte ayvayı yeriz bizler :=)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()tombullar parayı 2 2.5 a katladı
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()agalar nasil satarda lattan aliriz ona bakiyolardir belki
0BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Nerelerdesin sen müdür ? Çok görünmüyorsun . Geçenki kritik seviyelerde yine
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()2011 ne olmustu gumus icin
4BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()26,40 Önemli . 2011 Tekrarı Bugün yaşanılacaksa Tari h tekerrür edip 30 USD üzerine atacaksa Burası aşşağı kırılmamalı. Ağalarımız ne dicek bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()üzerime vazife değil 13:kırmızı 14:devam ediyor
Enessenay için cevaplandı (yorumu göster)