Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()sağol abi Allah razı olsun
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Atom senin için grafik atmıştım dostum hala güncel dotusdt verileri çok yeni yanilma payı çok yüksek olacaktır.. DOT/USDT 4 saatlik görünümde 5.75$-5.60$ önemli destekler 6.46$'i kirarsa şayet, 6.55$-6.80$ ilk hedef.. 6.80$'dan sonrası yukarı yönde ivmesi hizlanabilir..
karaalemdar_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hocam senide çok yoruyoruz .
atom ve dot a baksan birde.
atom günlerdir kıpırdamıyo. satmakta istemiyorum çok aldım çünkü 18 bin tane
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()ozaman uzak durayım. 73 ü gördüğü an satacam.
zaten fomo yapıyolar gibime geldi.
hemen bi anda yalandan yere kendileri yükseltiyorlar
1BeğenmedimŞikayet
İkrasya_ ()Peki kaçlara düşer ortalama neo
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Parcalı aldım ortalaması 120 tl civarı
esinarican için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esinarican ()Lınk ı kaçtan aldınız
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tamam kardeşim bekleyelim
0BeğenmedimŞikayet
esinarican ()Umarım hepsini gecer 0.15 i de geçip 0.20 de satarız. teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Duruyor dostum geçen hafta Cuma'dan beri portföyümde hala şuan hala bir düzeltmenin içinde düzeltme biterse ilk hedef 23$..
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Eyvallah hocam merci
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Cok saol kardeşim hep beraber inş neo duruyomu senin
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İnşallah kardeşim sabrinin meyvesini alman dileğiyle..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum bak bu da aynı 100$'i görmüş verisi yok bu gibi koinlerin ne olacağı belli değil ki seninkisi kumarhanede slot makinesinde oyun oynamaya benzer saatlik görünümde 69.90$'i geçerse 73.85$ ilk direnç zaten 75$'dan da bir red yemiş görünüyor..
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tavsiyen üzerine ada waves link ve neo dayım adayı sabırla bekledim belki meyvesini verir inş eline emeğine saglık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hocam son bişey soracam
trb koine 67 den aldım 500 adet bu çıkarmı düşermi grafiğine bi baksaniz 2 dk
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Kardeşim cok saol
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()doğru söylüyorsun tşkler hocam
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum zamanım olduğunda bakmaya çalışıyorum, daldan dala atlamiyorum özellikle yeni çıkan koinlerin verisi grafiği verisi yok.. Bull bearlardan haberin vardır belki bilmediğiniz koinlere hiç bakmamaniz daha iyi.. İsterse uzaya gitsin örnek YFİ diyorsun herkes 100.000$ olacak diyor ya terse kalırsan kimbilir kaç sene bekleteyecek bunun garantisi var mı? ..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu işte sabır önemli tabii ki ama günlük bollinger orta bandı eğimi aşağıya doğru kaymaya başlamış ve öncelik 3.68$'i kazanmalı sonrasında 3.80$ kart yeri artık gerisi sana kalmış..
Ardaesat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan 0.12640$'da güncel olarak direnç mevcut gözüküyor geçerse şayet, 0.13220$ bir sonraki direnç gözüküyor @esinarican bilginize..
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()mesela tct koin 2 haftada tam %400 yapmış
0BeğenmedimŞikayet
esinarican ()Ada hareketlenmeye başladı ne önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hmm tamam hocam bende diyorum 291 lik bir coin varda benim mi haberim yok.
ben aslında şöyle demek istedim. yanlış anladiniz.
onları zaten paylaşıyorsunız sıkıntı yok .
onların yani sıra günlük veya haftalık çok güzel yükseliş yapan koinler oluyo. bundan kimsenin haberi olmuyo. farklı, güçlü ve yükseliş trendinde olan koinlerden bahsediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Abi sende xtc yı zararına mı cıkarmak mantıklı yoksa beklemekmı, geleceği gözükmüyor
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Cuma günü attığım grafik dostum ETH 391$ olacaktı yanlış yazmışım, arzı yüksek olan koinlerin bekletme durumları ve terste kalinmasi oluyor genelde..
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Kardeşim ada güncel grafik mevcutmu hakkını helal et 0.124 yaklaştı
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hangisi için 291 $ hocam.
inan hepsini okuyorum. bazen çok uzun yazdığınızda yetişemiyo olabilirim. özürdilerim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum daha Cuma 291$ seviyesindeki direnci geçerse ivmesi devam edebilir diye belirtmiştim sen grafikleri okumuyorsun ama hep soruyorsun.. LTC'nin EOS'un grafikleri mevcut zaten kimse bakmıyor bakıyorsa da anlamaya calismiyorlar..
0BeğenmedimŞikayet
karaalemdar_ ()hocam,
xrp başta olmak üzere , majör denen koinler eth de dahil
ltc, eos, neo vs bunlarla birlikte binancedeki günlük %50 %100 yapan koinler var. veya %30
bunlardan da paylaşımda bulunsanız.
çünkü ötekiler insanı verem ediyo gerçekten.
mesela dot, trb, yfi, gibi
saygılar, seni seviyoruz