Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ben baktım bulamadım sizde aramayın boşuna:) (piyasada döngü psikoloji) si diye bir makale var onu okuyunuz sonra devam ederiz:)
kayra09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()iyi akşamlar hocam :)
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Bulamazsanız başka zaman yine sohbet ederiz bugün çok yoruldum :) hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()İşte bu işin ne kadar dinamik bir iş olduğunun göstergesi saatlik günlük haftalık o kadar hızlı değişiyorki hem gündem hem analizler. Para kazanmak çok kolay değil hatta mevcudu korumak büyük başarı
0BeğenmedimŞikayet
Selinka ()Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()teşekkürler ilgim gerçekten çok bu konu hakkında çünkü sistemleri hep bu teoriyle işliyor yanılmıyorsam çok faydalı olacağını düşünüyorum bu konuda kendimi geliştirmem lazım sadece teknik analiz yada temel analiz bu konuda yeterli olmuyor
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()O çok etraflıca bir konu inanın 2 senedir ilgileniyorum ve hergeçen zaman vay be diyorum kimine şehir efsanesi gelsede bece harikadır profilimde eskilerde kaldı tabi var boş vaktinizde bir kaç ay öncesine giderseniz belki faydası olur bulamazsanız yazın o zaman bakarız tekrar kırılmayın arada kaynamış mesaj:)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Aynen dostum genel anlamda an itibariyle trentte bir sıkıntı var zaten kaç haftadır paylaştığım bir haftalık grafik var ve dört hafta oldu kapanış itibariyle alçalan dip ve tepelerimiz var takip edenler hatırlar her ne kadar hafta içinde yükseliş ler olsada kapanışlar açışından sıkıntı var takip ediyorum şahsen
_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()döngüler hakkında sorum vardı size cevap vermediniz kırıldım :(
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Dostum bir negatif durum ile karşı karşıyayız ve bunun nerede sonlanacağını net bilemeyiz takip ediyoruz destek direnç rakamlarını
murat_ali_sahin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_ONEOL_ ()Ayı boğa derken kurt adamlara dikkat diyorsun:))
0BeğenmedimŞikayet
kayra09 ()döngüler konusunda yardımcı olurmusunuz kaynak nasıl edinebilirim?
0BeğenmedimŞikayet
Pınarrr86 ()Yani sonrası kaç olucak hocam
0BeğenmedimŞikayet
murat_ali_sahin ()yarın yine düşüş devam edermi sizce
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ay döngüleri böyledir işte dostlar alt yorum harika değilmi 27 altında kapanış sıkıntı arzedebilir biliyorsunuz bu hafta için de eksen rakamımız idi bugün 2 Eylül Dolunay YTD
1BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()Alıntıdır:
Tüm düşüş ve yükseliş eğilimleri 31 Ağustos-2 Eylül arasında şiddetlenebilir 2 Eylül Dolunay döngüsü ile birlikte düşüşlerde dip tamamlanmak isteyerek 3 Eylülden itibaren yükselişe geçebilir. 2 Eylüle kadar yükselenler de tepeyi tamamlayıp düşmek isteyebilir.
Rasso20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yok oraya 27 üzerinde giremez ise sıkıntı olabilir diyorum ytd
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()2 Eylül'de mi başlayacak diyorsun çıkış
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Anladim tsk ederim bilginiz icin
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()2 Eylül e 27 bin üzerinde girerse olumlu yok altında kalırsa sıkıntı olabilir diye düşünüyorum şahsen ama kesinlik içermez sadece fikir takip ediyoruz ytd
Efelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rasso20 ()2 eylül yükseliş mi düşüş mu
stabilizasyon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Hocam cvp vercekmisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Muratti35 ()2 eylulde yukarimi asagimi
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Bende onu merak ettim ne demek istedi arkadas grafikte acaba
Rasso20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rasso20 ()2 eylül yükseliş mi gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Bi cvp vermediniz bu ne demek oluyo
0BeğenmedimŞikayet
Efelik ()Ne demek bu grafik dususmu
stabilizasyon için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()Anlamak isteyen anlar. Anlamayanda 2 eylülde karalar bağlar:)))
1BeğenmedimŞikayet
Hacerenvr16 ()Grafik'ten anlamıyorum fakat alış satıslarımi ons hareketine gore yapiyor direnc desteklerinizden kopya cekiyorum ellerinize saglik yeri geliyor bazilari dusus diye bakiyor ben yukselis onemli olan siz malzemeyi sunarsiniz kullanmak isteyen kendine gore kullanir. :)
1BeğenmedimŞikayet
St09 ()Ben önemsiyorum hocam grafiğinizi