Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 23:08:31
EUR 36.0017 23:08:31
USD 34.5463 23:08:31
ALTIN ONS $2707.3950 23:08:31

Grafiği gönderen: USTAMM

⭐⭐USTAMM ()
Gümüş
29 dolar YTD

Yorumlar (55)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Diyelim ki kredi notunuz düştü. Yatımcı veya bankalar bunu bir koz olarak neden kullanmasın?

Armatör_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Malesef. Biz bize yeteriz diyorlar. Ama o kadar borcu kim ödeyecek?

Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Siyasi de olsa bu kuruluşları gözardı edemessiniz.500 milyar dolar dış borcu olan bir ülke siyasi olarak zor durumdaysa birde kredi notu düşüyorsa atacagı adılmara ve söylemlere çok dikkat etmeli. Ülkemizin kredi derecesi malumunuz...

1BeğenmedimŞikayet

Ycl_76 ()

Kesinlikle haklısın hocam, Kredi verilecek en son ülkeler sıralamasında yerimizi aldık çok şükür. şöyle bir baktım da 2002 deki puandan daha aşagıda şuanki durum

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Armatör_ ()

Dedim ki size artık yatırımcı kredi derecelendirme kuruluşlarının verdiği notlara göre hareket etmiyor. Çünkü tam anlamıyla siyasi davranıyorlar. Kredi maaliyetin verdikleri nota göre artmaz. Krediyi nereden alacağına bağlı birazda)

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Yanlış değil. Kesinlikle öyle. Bize ne Moodys in kararından diyemeyiz.

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Ben de aynı şeyi yazmıştım. Tabi öyle. :)

Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Yok öyle değil. Kredi derecelendirme kuruluşlarının kararı yabancı yatırımcılar için önemlidir. Varlık fonları, yatırım fonları falan kendi tüzükleri gereği 2 kredi kuruluşunun yatırım yapılabilir kararı olmadan yatırım yapamazlar. Ancak bizim borsada zaten yerli oranı arttı. Yerli de umursamaz kredi kuruluşunun kararını. Aşağıda da fazla bir space yok işin doğrusu. Dolar bazında destekte. YTD

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Dünya da yatırım yapan şirketler yatırım yapmadan önce ülkelerin kredi notlarına bakarlar. Ayrıca kredi notun düşerse kredi çekmen zor olur. Ayrıca kredi maliyetin artar. Yanlışsam düzeltin lütfen.

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

su an hic yabanci yatirimci kalmadi. o yuzden olabilir mi

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Armatör_ ()

Ne alaka dostum. Kredi derecelendirme kuruluşları ne işe yarar biliyormusun sen ? Vasfı nedir neden bu kuruluşlar var? Bilmiyorsun sanırım böyle konusuyorsun

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Bizde kötü bir huy var. İyi birşey oldugu zaman kendimizden. kötü birşey oldugu zaman başkasından biliriz. Not yükseltirse iyi. Notu düşürünce takmıyorum mantıgı...

2BeğenmedimŞikayet

live23 ()

Aynen yükselince bak notumuzu yükseltiler ekonomimiz iyi . Düşürünce siyasi kararlar hükümet düşmanları

0BeğenmedimŞikayet

Armatör_ ()

Neyi yükseltirse ve ya düşürürse anlamadım?

2BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Yükseltirse var düşürürse yok. Ne güzel :)

-1BeğenmedimŞikayet

Armatör_ ()

O kredi kuruluşlarını dünya da pek takan yok artık. Yatırımcı biliyor siyasi hamlelere göre karar verdiklerini.

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Bak Moodys kararını dediğim gibi Bist umursamadı :)

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

buna da atayim

1BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

buna atayim bari laykimi

0BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

bastim begene ama 2 layk 3 olmadi?

2BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Şener Şen in filmdeki "1 oy sizinse benim oy nereye gitti" sözü aklıma geldi. :)

Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Volkanata ()

benden de olsun dedim ama gitmedi. heralde o 1 benmisim

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Eyvallah Allah razı olsun

kerimcan226 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Metizm01 ()

Güldüğüne göre roket değil de kamikaze inişi mi var :)

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

:D
:)))
:D

Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Metizm01 ()

Ustam bir grafik daha atar mısın roket olanından :)

0BeğenmedimŞikayet

kerimcan226 ()

Birde benden olsun hocam.

0BeğenmedimŞikayet

baba_zararda_ ()

Ve bir kedi kulagi godum dum sanki grafikte
Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Horozcu ikinize gülüyorum bazen. :)) takıp ettiğim kişinin yorumuya bakıyorum. İçnde ikinizde var. Komik şeyler çıkıyor ortaya. :))

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Kalabalık etmek ne demek Hocam. Başımızın üstünde yeriniz var. :)

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum