Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (91)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()helal be hocam :)
Kirvem35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()gümüşü biliyorsunuz görebilir tabi kesin bişi yok banka ile işiniz beklenebilir gibi
Gençgümüşçü57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Hahahaha :)))
Gümüşmağduru için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yavuz76 ()Vaybe 60 tl için mi uzuldun
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Hocam son son uzun mum kdr bir mum bekliyorum nasibse
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşmağduru ()Bu hamile horoz değil sanki eşine naz yapan deve yavrusuna benziyor
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Selamun aleykum
Kardes bende 666 da
Aldim bekliyorum
Bir kaç gün sabret
Bozma İnşaAllah yükselecek
1BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Emin olun cuma satanlarinin hic birine o gun para lazim değildi bugun satsaydı madem
Ykpykp02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()Bu şakamı hocam hamile horoz formasyonu da varmı :))
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Gümüş Sabır=KAR
Formül bu.
Size bir örnek geçmişten 1560 tl aldığım gümüş 1500 ty düştü. morelim sıfır oldu. zararımı nasıl çıkaracam gümüş tekrar yükselirmi kara kara düşündüğüm oldu.
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gençgümüşçü57 ()Mallesef cuma erteledim yarın sabah getiricem dedim 6.70 den satsam yeter binlirada ben ekliycem
0BeğenmedimŞikayet
Gençgümüşçü57 ()Cumaydı pazartesiye erledim 6.70 civarı satsam bin lira zararım olucak görebilir mi
horozcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdar3442 ()arkasıda açık
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_Gümüscü91 ()Teşekkürler muhtemelen abd ile birlikte şekillenecektir takipteyim sizi
stabilizasyon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ykpykp02 ()Sen birikimin ile yatırım yaptın onlar ihtiyacı olan parayla yaptılar o yüzden zarardan satmak zorunda kaldılar...
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()şahsi olarak evet. temkinliyim :)
Acemi_Gümüscü91 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Abi direne direne satmayacağız ben kârda satmıyorum millet zararda satti vallahi anlamadim olayi
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Borcunu erteleyemezmisiniz. gümüş güzel yerelere sanki bu gün başlayacak gibi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()çok zor bir soru bugün şart mı
0BeğenmedimŞikayet
Kızıl_elma48 ()Yani her halukarda zarardasın dostum da. Üzüldüm adına yani tavsiye olmamakla beraber bekle saat 15:00 15:30 gibi ama kararı kendin ver yine. Ne olacaksa oralarda ya da 16:30 ABD açılışından sonra oluyor genelde. Zor bir durum
0BeğenmedimŞikayet
tombulparmak_ ()dostum şu an satarsanız 6,75ten aldıysanız 7,5 kg yaklaşık 3200-3500 lira zarar etmiş olursunuz
1BeğenmedimŞikayet
Gençgümüşçü57 ()Borç odiycem zaten var 7.5kg
veysisun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tombulparmak_ ()50 kg gümüşünüz mü var dostum?
0BeğenmedimŞikayet
Gençgümüşçü57 ()Evet orç ödiycem
Reispasa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysisun ()Borç la alınmaz bu fazla parayla alınır
0BeğenmedimŞikayet
Reispasa ()Bugün mü bozacaksiniz
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_Gümüscü91 ()Yani yükseliş için hala temkinliyiz doğru mu anlıyorum?
stabilizasyon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kirvem35 ()Yok kral kirve benim tam gümüş takarım ayıp olur yoksa
0BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()inşallah kimse zarar etsin istemeyiz haliyle. Kararsızlık devam ediyor hala. günlüktede hamile boğa var 19-20 ağustosta yalnız teyit için 6.39un geçilmesi lazım. YTD
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()pazartesine gümüşten çeyrek:)
Kirvem35 için cevaplandı (yorumu göster)