Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (77)
0BeğenmedimŞikayet
Alexander27 ()Bekle satma 1-2 haftaya iyi kazanırsın inşallah bu sanal bir düşüş korkma
berks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Sabredin ben 470 den tersteyim çok çabuk yükseliyor zaten
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_k ()468.8 den almıştım zararına çıkış yapayım mı lütfen yardım
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
berks ()8000 zarar var siz olsanız bu durumda ne yapardınız? Alım yerim 466
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Hic bir bilgim yok aciklama ile pek önemsemiyorum bu tür seyleri
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Eyvallah kardesim eksik olma.
Thanatos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()şu sitede beğendiğim nadir kişilerdensiniz hocam
0BeğenmedimŞikayet
berks ()Hocam fed aciklama yapti mi? Yapti ise ne gibi bir sonuc cikti ve etkileri ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()2 3 gun önce grafige falci diye yazmisdi bir arkadas fal cikacak mi yokya :))
Heysen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Aynen takipteyim izliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Tam dusundugum gibi oluyor onsa basip dxy tepki hareketi baslatiyorlar gibi bizim cuma haber beklentisinden dolayi dolar endeksi dolar tl ye fazla etki etmiyor simdilik..
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aksam biraz şahin olabilir fed onsu biraz basmaları gerek sanki dxy de ki düşüşün düzeltmesi başlıyacak gibi günlükde pozitif uyumsuzluk var burdan dolar endeksinde yukarı hareket yapabilir.
1BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Karadenizde dogalgaz gibi
Zaten avrupa giden gaz icin boru dosenmisti.
Cift boru dosenmis biri boşta suan sanirim onceden hazirlik yapilmis.
Netlesince suan aciklanicak.
Benim ongorum bu
Aksamki veri nereye taşir onu kestiremedim.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yarında fiyatlama devam edebilir önemli bir haber olabilir cuma açıklama ile fiyatlama terse dönebilir belki ama işde ne açıklıcaklar miktar nedir fed'den ons bi tokat gelirmi ki
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Piyasa cumayi fiyatladi gibi
Aksamki veri son nokta olucak sanki
Izlemeye devam
21.00 onem kazadi
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()gartley kelebegi çalışırsa 3 fibo seviyesi hiç süpriz olmaz.. cuma günü önem kazandı dahada altına gelirmi diye de düşünmüyor degilim hani :) ama daha erken böyle büyük haberler ana trendleri etkileyebilir.. bu kısmı sesli düşündüm farzet :=)
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Senin ilk rakamami
İkinci rakmami gelicek
Sari kiz :)
Izliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Hocam geldi tl bazında ve hala aşağıya doğru. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ali_ulusoy ()Hocam ben grafiklerden anlamıyorum ama nasıl çözerim bu grafik işini. oluşturmak değil anlamak istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Yine hafif zorlamadan kullanıyorum Elhamdülillah sağolasın kardeşim
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()teşekkür ederim keşke herkez sizin gibi yapsa farklı fikirleri görüşleri inceleyip harmanladıkdan sonra kendi düşüncelerine ugrun olarak yatırımlarına karar verse, ama kazanır ama kaybeder orası ayrı tabi, bakalım alım yapamayanlar için alım fırsatı yada yüksek maliyeti olanlar için ortalam yapma şansı verebilir gibi duruyor şimdilik bugün fed yarın TCMM kararları tüm piyasa için önemli olacakdır.
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
halikarnas ()Tfx kullanıyorum ben ortalama iki senedir, gümüşü, de ordan alıyorum
Antoni için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()nasibimizse aliriz
1BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Hocam bu işlem 10 da 7 başarılı oluyor. inşallah tutar alım fırsatı verir. teşekkür ederim emeği ne sağlık. Tüm verileri toplayıp inceledim . aynı nokta sıkı takip ediyorum sizi başarılar dilerim. Yarışma değil biliyorum . sağlık lı grafikler atıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()nasipden ötesi yoktur vardır bunda da bir hayır.. belki daha iyi bir fırsat çıkacak karşınıza.
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antoni ()Nerde alıyorsun gümüşü bende almayı düşünüyorum
halikarnas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halikarnas ()Aynen katılıyorum sana 6.10 gelse tekrar bir gümüş alımı yapicam
0BeğenmedimŞikayet
Gshakan3030 ()Dünya sağlık örgütünün aşı hakkında yapacağı olumlu açıklama nasıl etkiler bitcoin piyasasını
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ben de ileriki zamandan bahsetmedim geriki zamandan bahsettim. param boşa ciktiginda yaklasik bu fiyati görmustum sehir disindaydim acele alim yapmak istemedigim icin almamistim. eve gelinceye kadar da durum ortada. ah o tarihe geri donebilsem diyorum. farkindayim ilerisi icin tarih vermediginizi
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()1 2 ay önce rasyosunu inceledigimde burayada yazmışdım bende gümüş altına tercih edilmeli diye metal yatırımım olmadıgı için uzun bi süreden beri yakından takip etmiyorum halada öyle altın yürürken gümüş koşacakdır gene..
halikarnas için cevaplandı (yorumu göster)